Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice tanzanija – čvek

tanzanija – čvek

saj vem…. tako lep sončen dan je pa mi misli zahajajo… v prečudovite spomine na zadnje popotovanje… s tem pa raste tudi želja po novem potepanju!

Izredno me mika tanzanija… tam naslednje leto poleti šele (denarna sredstva)…
če ima kdo kaj časa naj mi prosim napiše kako je kaj bilo…. tako čisto čvek da se ne bomo samo prepirali… pa kakšen pameten nasvet…

hvala

Živjo

Na tem naslovu se najdejo določeni podatki,ki bi lahko prav prišli:)

http://travel.over.net/drzava/193/Tanzanija

Kje si pa kej popotoval?

edera

[youtube]abqZU5OVkKk[/youtube] Nikoli obupati 5 sekund pred čudežem ( Maginja Blinkita)

O lep pozdravček!!1

hvala, vse pride prav:)))… letos sem popotovala po keniji, pa me je povsem očaralo… tako da tanzanija pade takoj ko bo denar… žal pa slabo kaže:)))… a upam da do poletja bo… če ne pa kam drugam, samo da v hotel ne – sem pa raje doma – sigurno pa ko bom starejša pride na vrsto tudi to.

Živjo in dobrodošla

Ljudje radi pravijo, vse ob svojem času, kajne?:)

Dej nam kej povej, kako je bilo v Keniji. Praviš, da si bila očarana, nad čim? Nekaj se je že pisalo, ampak vsaka nova izkušnja je dobrodošla in forumaši jih z veseljem spremljajo.

edera

[youtube]abqZU5OVkKk[/youtube] Nikoli obupati 5 sekund pred čudežem ( Maginja Blinkita)

Draga Ku kuc !

Jaz sem bil v Tanzaniji in na Zanzibarju Novembra 2006 ! Celih 29 dni in bilo je božansko ! Bila je to totalna popotniška varianta z ogromno safarija, ker sem namreč ljubitelj fotografiranja in sem hotel ujeti vse živalce.Lahko ti ogromno napišem, če želiš !
Javi se na mfbuci7@gmail.com

Pozdravček

Živjo Speedy in dobrodošel na forumu

Pišeš, da si veliki ljubitelj fotografiranja in da se ti je nabrala kar nekaj zanimivih fotografij:) A bi jih bil pripravljen deliti še z ostalimi forumaši na travelu in vsemi tisitmi, ki si jih bodo želeli ogledati?

Pa potopisi ali pa vtisi so prav tako dobrodošli, saj jih imamo že kar nekaj in vseskozi jih dodajamo ter tako ustvarjamo mozaik vtisov iz posameznih krajev ter dežel….pa še nagradna igra se približuje, tako da kar pogumno s spomini in vtisi na plano.

Vse je pod rubirko DRŽAVE, takoj pod forumi

edera

Lep pozdravček vsem in hvala za topel sprejem!

Z veseljem bom kaj napisala o popotovanju … vendar šele ta vikend … so me nekaj zalotili, da moram nujno naresti… potem pa šibam ujet še zadnjega sončka na morje.

Hvala Speedy – se ti bom oglasila. me resnično zanima (sem hotela odpotovati čez novo leto… pa.. sva ostala brez prihodkov. a se ne dam!!!!)
Tudi sama sem novi navdušenec nad fotkami. Sem kar ponosna par mi jih je super uspelo. Sem pa ugotovila da potrebujem za v afriko predvsem fotiča z zumom. Sama ne maram nekaj menjavati objektivov, tako nekaj srednjega mi lohka kaj priporočiš? Oziroma kaj uporabljaš ti?

Tudi meni se seveda lahko kdorkoli oglasi na pikica1981@gmail.com

lep pozdravček

aja, pa berem vas že dolgo, če povem po pravici najraje srakopera, ko sem slabe volje… ma občasno tako fantastične odg. se od srca nasmejim.

ku kuc in Speedy

a bomo imeli tudi ostali forumaši priložnost videti, kako sta se imela na različnih koncih sveta? Morda si bo še kdo organiziral popotovanje (lahko celo v lastni režiji) ko bo prebiral, kje vse sta že bila?
Vtisi, potopisi in slike znajo zelo pričarati atmosfero in dati navdih ter idejo marsikomu za kakšen odhod na lepše:)

edera

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close