Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style tanki, uničeni lasje

tanki, uničeni lasje

Lp!

Ker imam izredno tanke lase (imam zelo specifično barvo las, nekje med blond in rdečo, čeprav nisem tipična rdečelasa – gre za naravno barvo las), jih nikakor ne moram oblikovati tako kot bi želela.. Ko se zbudim, imam vse poležano in si moram zato praktično lase umivati vsak dan. Poleg umivanja, je v moji vsakodnevni uporabi tudi fen, saj mi le ta pomaga, da je moja pričeska nečemu podobna. Zdi se mi, da sem si z leti las zelo uničila, predvsem sprednji del, ki najbolj utrpi posledice feniranja.
Trenutno je moja dolžina nekje do ramen (vsi lasje so postriženi na eno dolžino). Zanima me, če obstaja kakšna možnost, da si las obnovim, oz. kaj mi svetujete, da bi lasem čim manj škodovala?

Naj povem še, da si izredno želim imeti lasje dolge vsaj nekaj malega cm nižje od ramen..

Hvala in lp!

Karin

Ne vem kaj uporabljas za lase, ti pa svetujem produkte za volumen:wella linija SP-volume sampon, volume emulzijo.To je nega za odebelitev lasnega stebla, navodila dobis ob nakupu. Za feniranje pa priporocam specialen izdelek Perfect Hair(wella-linija SP), ki sciti lase pred toploto in da rahli volumen. Izdelki so izredno kvalitetni in rezultat je viden ze po nekaj mesecih.Povprasaj v pooblascenih Wella Sp-System Professional salonih.Vsi trije izdelki stanejo okrog 7.000 sit.
lp alenka

Alenka hvala za odgovor!

Lp, Karin

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close