Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tanki suhi lasje

Tanki suhi lasje

Ne najdem več prave kombinacije šampona in balzama /maske za moje tanke lase. Šampon še nekak, balzami pa mi vsi naredijo lase čisto brez volumna. Pred leti je bila dobra maska za lase od schwarzkopa, sedaj je ni več in od takrat ne najdem več podobne. Ne da se mi več probavat. Pozna katera kakšno dobro zadevo, ki las nahrani a ohrani volumen?

Objava čaka odobritev

i vse samo šampon in balzam.

Jaz že 15 let prakticiram tako, da še v vlažne lase takoj po umivanju  vtrem kokosovo olje brez vonja in posušim vedno na zraku – ne upoabljam fena;  in ohrani lase mehke, voljne, nikakor niso nikoli slamnati, niti mastni.

pa zaščita proti UV žarkom – tudi to je treba med dvema pranjema poskrbeti, če ne nosiš pokrivala ( slamnik, kapa). Sonce uničuje lase, ker odvzema vlago in maščobo.

Pa od Ilirije, Subrina professional Treatment. -tole je tudi OK ( tri vrste olja):

http://www.subrinaprofessional.com/en/products?category_id=3&product_id=106

Pa dobra krtača. Imam WetBrush znamko.

Maske, tudi doma narejene pomagajo pri tankih suhih laseh, jih imaš ogromno na netu- kaj se s čim meša, las je treba z masko nahraniti. Šampon in balzam od loreala inoa color care je meni top. In eden redkih, ki mi ne dela prhljaja. Imam pa barvane lase. Pa nikoli se ne česaj ko imaš mokre in ne veži las z gumicami, naj bodo spuščeni, spleteni v kitko, zaščiteni poleti in pozimi in ko sušiš, obvezno posuši lasišče (da se ti ne namnoži kaj nevšečnega) dol pa lahko pustiš, da se ti sušijo na zraku.

Kaj pa, ce bi poskusila obrnit vrstni red?

Najprej si das kaksno dobro hranilno masko na lase, jo pustis pol ure gor, potem pa operes s samponom in nic balzama?

Nisem poskusila, bi pa, ce bi imela tezave z balzamom.

Moji lasje so tudi zelo suhi, a niso tanki in si dam vcasih domace olivno olje na lase pred pranjem, pustim nekaj ur, potem pa normalno operem lase in so super. Res pa je, da mojim lasem balzam koristi. Mogoce pa poskusis tako, olje za par ur, potem pa samo sampon.

Z binglovim oljem si jih enkrat na teden po pranju namazi. Deluje, preverjeno.

Odgovor na objavo uporabnika
Imam jaz pravi sampon zate, 07.08.2021 ob 19:19

Z binglovim oljem si jih enkrat na teden po pranju namazi. Deluje, preverjeno.

A svoji mami v flaško napolniš tedensko sveže pa neseš ali kako? Blagor njej za tako skrbnega sinčka

Je preveč dolgočasna tema? Počakaj na kaj bolj sočnega in tamle pokomentiraj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close