Tanki lasje – pomoč
Živo, Alenka!
Imam tanke lase in za večji voljumen so me strigli na resice ipd. Skratka spredaj malo krajši padejo s prečo na stran, sicer so dolžine do ramen.
Izredno rada bi spreminjala frizure v stilu: speti, spuščeni ravni, spuščeni nakodrani…A imam težavo.
Lasje se ob uporabi preparatov kar hitro zmastijo, pa bi rada vedela s čem pridobim look čistega, suhega lasa. Včasih si pošpricam z lakom, pena mi masti. Sicer dajem gor vlažilce in uporabljam šampon od Paul Mitchela.
Rada jih kdaj nakodram. Sicer se sami avtomatsko, če jih ne sušim s fenom, malo privihajo. Rad bi vedela s čem naj ustvarim podobo rahlo valovitih las. Kaj ob tem uporabljajo ženske? Ali naj kupim fen-krtačo in si jih zjutraj navijem, ali naj dam gor kake navijalke (poskusila navadne plastične, pa mi to ne drži dolgo)? Ali naj si pomagam s tistimi navijalkami, ki jih vroče naneseš gor? Kako dolgo to v resnici ženskam drži, ali rabijo to delat vsak dan?
Skratka:
1. Kateri preparat, da bo videz suh in čist ter ne zamaščen?
2. S čem jih rahlo kodrati, naviti noter ali ven ipd.
3. Ali ženske delate svoje frizure take in drugačne vsak dan, ali je to slabo za lase?
Hvala!!!
Lep pozdrav v kengurujevo deželo.
Mina
Za bolj suh videz, nanasaj produkte na mokre lase. Ce uporabljas od Paul mitchella,ti svetujem to kolekcijo se naprej in da jo dopolnis se z nekaj produkti. Vsega se nanasa v majhnih kolicinah! In sicer: Super Skinny Serum na mokre lase in potem, ce je potrebno se kapljico na suhe.
Za kodre pa je zelo dobra njihova klasicna pena-Scalpting Foam, ki j das na mokre lase in pustis lase susiti na zraku ali jih navijes na najvecje mozne jezke. Navijes jih na suhe oprane lase, mogoce jih samo malo poskropis s cim pred navijanjem in pustis da se posusi do konca.
kar se urejanja frizur tice, pa si jo jaz osebno morem vsak dan popravit, ce hocem na cesto. Odvisno od las in same oblike frizure.
to je n akratko vse, lp alenka
Forum je zaprt za komentiranje.