Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tanja Fajon, neverjetno sexy

Tanja Fajon, neverjetno sexy

1632665341-9901298

Kot, da ni že dovolj sexy in natrenirana, si je omislila še prostozidarski tattoo 😉

Meni se pa sploh ne zdi niti povprecna. Postavo ima, obraz pa ni bogvekaj..

Njen obraz mi ni lep, niti simpatičen. Postavo pa ima lepo, vsaj oblečena tako izgleda. Je pa pametna in zvita kot lisica.

Grda je kot gravž. Po karakterju pa je sploh manipulatorska psihopatka.

Opa, dama ima na nogi prostozidarsko šestilo.

Kaj bodo na to porekli naši bogaboječi levičarji, ki skozi videvajo neke mračne sile…?

Odgovor na objavo uporabnika
a ste videli, 03.11.2021 ob 06:37

1632665341-9901298

Kot, da ni že dovolj sexy in natrenirana, si je omislila še prostozidarski tattoo 😉

vade retro satana

Tiste njene misje oci, men ni lepa , res ne.
se simpaticna ni, zal.

Prav zanima kako bo tole Tomazic iz Nova24 tv  komentiral. Drugace pa, ce se mene vprasa je vsaka zenska lepa.

Drugace pa, ce se mene vprasa je vsaka zenska lepa.

Lepote ženske je lahko tudi grda. Da razumeš ta stavek, pa moraš znati razmišljati širše.

Misje oci in tanke ustnice_ recept za grdoto.

Mogoče pa drži, da se na obrazu kaže karakter.

Prav zanima kako bo tole Tomazic iz Nova24 tv  komentiral. Drugace pa, ce se mene vprasa je vsaka zenska lepa.

Gotovo bo kaj pametnega povedal s svojimi metrskimi podočjnaki.

Zgleda kot Janševa sestra, edino za razliko od njega se zna okusno naštimat.

Kje imate Tanjo Fajon? Na sliki so samo čevlji in gležnji z neko tetovažo. Ajde, pripopaj celo sliko (nezlepljeno seveda).

kwa spet, 03.11.2021 ob 16:15

Kje imate Tanjo Fajon? Na sliki so samo čevlji in gležnji z neko tetovažo. Ajde, pripopaj celo sliko (nezlepljeno seveda).

394813-width-932

Ženska ima tetovirano prostozidarsko šestilo. Sploh veš kaj to pomeni? Bolje zate, da ne.

seveda ne verjameš, 03.11.2021 ob 16:22

394813-width-932

Ženska ima tetovirano prostozidarsko šestilo. Sploh veš kaj to pomeni? Bolje zate, da ne.

Jaz pa mislim, da ti ne veš kaj pomeni prostozidarsko šestilo…

Spooky, 03.11.2021 ob 16:26

Jaz pa mislim, da ti ne veš kaj pomeni prostozidarsko šestilo…

Kaj pa pomeni? V resnici seveda. In kakšno v resnici je. Ker na take blahblah zadeve se jaz popolnoma nič ne spoznam…

kwa spet, 03.11.2021 ob 16:38

Kaj pa pomeni? V resnici seveda. In kakšno v resnici je. Ker na take blahblah zadeve se jaz popolnoma nič ne spoznam…

Sem poguglala. Ne vem, kaj je na pripopani nogi, ampak t.i. prostozidarsko šestilo to ni.

Tako da, avtor, lepo si se zabaval ene pol urce, zdaj pa mlekca popit pa spat.

kwa spet, 03.11.2021 ob 16:44

Sem poguglala. Ne vem, kaj je na pripopani nogi, ampak t.i. prostozidarsko šestilo to ni.

Tako da, avtor, lepo si se zabaval ene pol urce, zdaj pa mlekca popit pa spat.

ti rabiš en dober gangbang, enega v usta, enega v rit in enega v vulvo, da boš tiho!!!

Masonic Symbols

boš še vidla, 03.11.2021 ob 16:54

ti rabiš en dober gangbang, enega v usta, enega v rit in enega v vulvo, da boš tiho!!!

Zdaj pa še usta sprat, pa mama naj pride v šolo.

kdj pride Čeferin? hehe

Fajonka bi morala kandidirati za predsednico Kosova. Ker zmeraj dela samo za njihove interese. Ter v breme in škodo slovenskega naroda.

P.S. Tudi meni je svetlobna leta od kakršnegakoli seksapila. Navadno skropucalo od babe.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close