Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tangice

Tangice

Najprej lep pozdrav vsem skeptikom 😉

Naj vam povem nekaj glede moških tangic. Kar verjetno še niste vedeli, če bi se spoznali na zgodovino bi verjetno vedeli, da so tangice najprej bile narejene oz. izumljene za moško populacijo-za bojevnike, gladijatorje idr. Tudi sam sem bil zelo skeptičen preden sem jih začel nositi oz. uporabljati. Čisto za šalo oz. za popestritev večera mi jih je predlagala meni draga oseba, pa sem jih lep čas odbijal… ko pa sem jih poizkusil in nekajkrat oblekel tudi v vsakdanjem življenju, sem se pa odločil, da si jih še nabavim. Meni so super, fantje poizkusite pa boste videli… Nekako se mi zdi, da ko jih navlečem nase, da mi spremenijo postavo, čisto drugače se počutim kot v klasičnih oprijetih boksericah. Sem privržen Intimissimi spodnjem perilu ampak ker žal Intimissimi ne proizvaja moških tangic, sem si jih kupil v Skiny-u.
Pa še to… Za žensko populacijo so tangice nepriporočljive, glede grajenja ženskega telesa idr., lahko si malo preberete o tem… za moške so pa tangice zelo, zelo zdrave za nositi, zaradi prostate in drugih moških zadev!!! Vse je napisano in dokazano, tako da kogar malo to zanima si lahko prebere… Na sploh tanice moški in ženski populaciji, ne glede na težo, postavo…pomagajo pri obliki zadnjice idr. Tako ženske ne glede ali ste močnejše postave ali ne, če želite imeti sexy ritko, takoooj v tangice 😉 kar velja tudi za moške! 😉

P.S.: Vedno sem bil mnenja da tangice nosijo oz. uporabljajo istospolni ljudje(homoseksualci, guy-i…), ko pa sem si malo prebral zgodovino in ko sem ugotovil, da nošenje tangic ima same pluse(glede prostate), sem takoj spremenil svoje mnenje 😉 Tako da moški nosite tangice vsak dan, vsak večer…. nam ne škodi, ženske bi se pa naj izogibale stalne uporabe tangic, ker ni zdravo za njihovo telo… Pa še to… naredite test in že na oko vam bo jasno, da tangice oblikujejo zadnjico oz. ritko 😉 (npr. pri svoji dragi, naj vam obleče navadne “oma gate”, “brazilke” karkoli in potem še tangice, pa boste videli razliko… 😉 lahko pa si še pomagate s fotoaparatom in naj vam draga slika vašo zadnjico… 😉

Lp, D… 😉

Hahahahahaha, kakšne nebuloze…….OMG…..Za dol padt…………”bojevnik”, pejt nazaj v kletko……..

hahahahahahahaha……..

Tangice po cesko = spagicko na prdicko !
.
.
.

Bog ne daj, da bi moj moški oblekel tangice. :))

Pa te tvoj moski uboga kar se tega tice ?
Sicer ni toliko vazno kaj oblece, ampak da to slece, ko je taka zelja .
.
.
.

No, čudno bi bilo tudi meni. Ampak morda ker nisem nikoli o tem razmišljala. Pa razen če ne nameravam zamenjati moškega, se bojim, da tega ne bom doživela… 🙂

Tudi meni ne potegnejo tangice na moškem. Ufffffffff grozno!
Za povrhu pa še zadaj gledajo dlake. Uh. Ne,ne ni mi všeč. Moški mora imeti oprijete boksarice in je seksi v vseh pogledih. Wauuuuuu
Na ženski ritki je pa to čisto nekaj drugega.

Jaz imam tangice in jih tudi nosim pa tudi na brazilsko grem usake tolko sploh poleti za na nudisticno

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close