Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek TAMPONI

TAMPONI

Dekleta, zanima me kaj ve uporabljate?Tampone ali vložke?Jest namreč vložke , pa me zanima malce glede tamponov?Kaj je bolš?Kakšen je občutek s tamponom?Uglavnem vase izkušnje z njimi me zanimajo.
Hvala za odgovore in lepe praznične dni vam zelim!

Tamponov ne zamenjam za vložke! Uporabljam jih že nekaj let in se 100x bolš počutim z njimi, do zdaj nisem imela še nobenih težav. Itak najdeš sebi ustrezno velikost oz. znamko, pomembno je le da jih redno menjaš oz. isto moraš redno menjat vložke. Uglavnem jst sm 100% za tampone.

Jaz tudi uporabljam samo tampone, no vložek samo ponoči, podnevi nikoli!

Jaz se sama sebi zdim potem bolj čista, kaj pa vem, ne sedim na tistem, no to so itak predpostavke! Kakorkoli težav nisem imela nikoli, redno menjavanje, higiena…Moja sestra pa jih recimo uporablja tudi ponoči, ker ji tako ne uhaja na perilo in posteljo!

lp
n

Jaz vedno in povsod uporabljam le tampone, tako da ne vem več, kaj je to vložek;) Prve in zadnje dni uporabljam mini, vmes pa normal. Za vložke nočem niti slišat več.

Uporabljam tampone, vložbe samo ponoči. Tudi jaz jih ne bi za nič zamenjala.

Uporabljam tampone, vložke samo ponoči. Tudi jaz jih ne bi za nič zamenjala.

Jaz uporabljam tampone vedno če kam grem, dostikrat tudi če samo psa peljem na sprehod, ker mi je zoprn občutek če hodim pa mi curi ven. Drugače pa imam vložke samo ponoči in doma.

Tudi jaz uporabljam samo tampone, sedaj zadnja 2 meseca pa tampone z aplikatorjem, ki so še veliko boljši za vstavljanje.
Ne znam si predstvljat, da bi sedaj morala začet uporabljat vložke.

Kakšen aplikator? V katerih tamponih ga pa dobiš?

To so tamponi o.b., da pa se jih kupit v drogerijah Mueller. Imajo pač taki nastavek s počjo katerega lažje vstaviš tampon, ker je nastavek iz gladkega materiala. Nič več problemov z suhostjo nožnice ob vstavljanju.
Poskusi, ne bo ti žal!

tampone!
vložke zelo redko, pa še takrat ponoči. drugače pa tud ponoči tampone. meni bolj ugajajo manjši, pa jih pač pogosteje menjam. do zdej nisem mela še nobenih težav. sploh se mi pa zdi bolj higienično uporabljat tampone!
aja, pa še neki je povezano s tamponi- če nosiš tangice, potem uporabljaš tampone! no, razen če pač nosiš oboje in ti je vseeno, kaj si spodaj oblečena (tangice, hlače, boksarce, mogoče gola!?). ne predstavljam si, da bi zdej spet začela nosit navadne hlačke… pol pa še vložke?! ne, hvala! 😉

Hvala Miška, bomo probal!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close