Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek tamponi

tamponi

Halo??? Kako so dragi, danes sem dala za škatlico778 SIT, 16 kom normal, OB??

Jaz kupujem DM-ove. So mi po kvaliteti enaki OB tamponom, cenovno pa so pol cenejši.

ja kje si jih pa kupila, v mercatorju???

jest uporabljam tud ob, pa tok še nism dala, razn če je šla cena gor

lp cat24

Slonice imajo to srečo, da lahko uporabljajo ovce za tampone.

V priklonu,

JEBANUS

Jaz tudi uporabljam DM Jassa so če se ne motim, polovico cenejse in po kvaliteti sigurno enake.Probaj! Imas vse velikosti.Kupis jih v vseh Drogeria market.Drugace pa tudi Tosamovi tamponi niso napacni, te pa kupis lahko v Meractorju pod njihovo blagovno znamko ali ostalih trgovinah.Slisala sem da ima tudi drogeria “Miler” neke svoje tampone cenejse.

jaz sem jih kupila v trafiki, ker se mi je mudilo.

Ali katera ve, če tamponom preteče rok uporabnosti in po koliko časa?

In še to: kateri so narejeni iz naravnih materialov?

Zaradi nevarnosti toksičnega šoka, seveda.

a vidš, npr. v trafiki so take stvari zmer dražje ( marža), to je glih tko k če bi v lekarni al pa npr. v DM-u čigumije kupila , stvar pač ne “paše” tok v ponudbo trafike kot je npr. časopis, al pa ponudbo DM-a kot je npr. kozmetika
po eni strani sicer hvala bogu, da je možn nakup tud v trafiki, sam se mi zdi pa ful grdo, da rečmo temu obveznim potrebščinam tok svinsko cene nabijejo, kaj pravte??

lp cat

Ful grdo.. mah… preziveti morajo. Ce bi bila majhna razlika v ceni, sploh ne vem, ce bi se jim splacalo. Saj ponavadi take stvari ne gredo ful v prodajo in so ravno za nujne primere. Ko pa je nujno, das tudi kaksnega stotaka vec – itak, se ne dogaja pogosto.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close