Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek tamau petek :)

tamau petek :)

Pa saj se šališ, al 🙂 🙂 Otroci bi vse razumeli, otroci radi rišejo, še raje šrafirajo, ok od tebe bi pričakovala, da boš znal odšrafirat 🙂 🙂 pa ti je intuicija zatajila…pa ne spet no pa ne tebi Matjažek 🙂 🙂

Spet ne morem spat zaradi tebe… sem tri ure gledala to fotko, romantičen človek si…
saj ne da je to narobe, samo bodi raje malo pameten, drava ima zdaj manj kot 4 stopinje, prav imaš, res morata nujno bit ronka pa bibitka zraven, pa še štrik po možnosti…kaj pa vem no…
Pa raje se zmenimo za eno drugo lokacijo, tam pri dvoetažnem mostu v mariboru bo bolj kul… klinični center je blizu pa pobreško pokopališče… saj veš za vsak primer glede na to, da ti nimaš potapljaške opreme…
Ah veš saj jaz tudi nisem pametna…sem se zdaj dve uri zafrkavala ker nisem mela photoshopa na tem računalniku…pol pa našla rešitve 🙂 🙂
http://www.youtube.com/watch?v=pm3Sqz-IKjo&feature=related

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Robi, ti si rojen za diplomata :)[/quote]
Ja, saj, kaj misliš, da mije všeč takšen odgovor 🙂 🙂 me je tudi on razočaral… pa ok no… ne morem to za čisto vsakega pisat, bom jaz čudna izpadla…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Ja, saj, kaj misliš, da mije všeč takšen odgovor 🙂 🙂 me je tudi on razočaral… pa ok no… ne morem to za čisto vsakega pisat, bom jaz čudna izpadla…[/quote]
Če vas, samske ženske ne bi skoraj vsak razočaral, ne bi bile samske.
Ob tej izjavi se marsikateri ustvari ideja o moškem, ki bi vsaki skočil v posteljo, če bi imel možnost.
Podobno je s tistim povabilom na deci vina. Ženske, ki imajo slabe izkušnje, se jim je takoj pojavila ideja o pijancu. Pa čeprav ni rečeno, da je moški res pijanec.
Jaz imam trdno postavljene meje in se jih držim. Alkohol 0, meso 0, varanje 0….In ne glede na to, če ste ženske nežna bitjeca, ni takšne, ki bi me prepričala, da bi prestavil svoje meje. Raje se skregam. 🙂

Saj so tudi mene večinoma moški razočarali…..Zato si včasih mislim, da bi bilo bolje, če bi ženske vladale. Vsaj priložnost bi jim dal, če ne že kaj drugega. 🙂

Ah daj no Robi… vidim, da si spet popravljal, kaj neki si prej napisal :):)
Kaj pa če sem jaz samska zaradi tega, da ne bi jaz koga razočarala…a misliš, da to ne bi bilo možno glede na to, da v vsaki drugi temi še vedno bivšega omenim…
Nekaj si zakvačkal zdaj… mišljeno je bilo kot zafrkancija, pa sem mislila, da boš razumel… razočarana spet 🙂 🙂

Katenjka…Nisem popravljal, le dopisal.

Dvomim….Ljudje smo veliko bolj sebična bitja, kot mislimo ali pa bi radi bili.
V tem primeru bi se šlo bolj zato, ker bi ti, ker te skrbi, da ne bi koga razočarala, v sebi čutila, da nisi dovolj dobra in vredna tega, da bi te nekdo imel rad.
Hočem povedati, da se ne gre za drugega in druge občutke, ampak za tvoje.

Pa si poglej kakšen dober film, da ne boš več razočarana…:)

Moški, pa verjetno tudi ženske, ne maramo tečnih, zafrustriranih in večno nezadovoljnih žensk. Težko je živeti z nekom, ki mu nič ne paše.
Žalostno je to, da po sili družbeno-ekonomskih razmer postaja vedno več takšnih nezadovoljnih. To pa se odraža na naših odnosih.
Če bo šlo tako naprej, bo res šlo vse skupaj v maloro…

Bi raje zbrisal 🙂 🙂 Včasih je kaj preveč napisanega pa se bistva ne vidi… Matjažko je imel tudi te težave pri hacktestu 🙂 🙂

Ja res je 🙂 🙂

To je seveda tudi res. In jaz sem takšna, ali kaj… po čem pa to sklepaš?

S tem se pa ne strinjam. Za začet vezo sem čisto dovolj dobra in vredna, mi ne piše na nosu, da sem ‘razočarana’, ne več… in če bi hotela, bi pač začela eno tako (kvazi) vezo… in če bi koga razočarala, bi bila jaz nesrečna, in ja tudi razočarana, še bolj kot sem zdaj…
Gledam tisto fotko ki jo je dal gor Matjažko…sem čisto očarana 🙂 🙂
A prideš ti tudi na nočno kopanje, ko ima drava tam okoli 2 st 🙂 🙂

Sem vedel, da boš točno to vprašala…:)

Ne vem, ker nisem tvoj bivši. 🙂
Kaj pa bi zase rekla.. Si ali nisi ?
Ti je bivši kdaj omenil, da si tečna ?

Sem pa pisal na splošno, nisem imel v mislih tebe.

A ni Matjažko povabil le ženske ? 🙂
Jaz bi vas raje počakal v čolnu…

Saj smo na začetku vsi dobri. Ne greš v vezo z nekom, ki ni.
Saj razmišljam podobno…Če imam žensko rad, mi je seveda težko pri srcu, če vidim, da sem jo razočaral.
Včasih se to enostavno zgodi, ker ne moreš v popolnosti poznati nekoga.
Je pa lahko veliko lažje, če je tista oseba samozavestna in ne vidi v vsakem drugem dejanju nekega razloga za razočaranje.
Na primer…Bi pogledal za žensko in bi bila partnerka že razočarana, ker bi mislila, da mi je druga bolj všeč, kot ona. 🙂

Robi, jaz te čist razumem tule. Ženske res vsak slabo izkušnjo v sedanjosti povežejo s slabo izkušnjo iz svoje preteklosti, jo ojačajo in ji dajejo strašansko velik pomen. Tako so ves čas razočarane in človek ima občutek, da niso pripravljene na prav nobeno prilagajanje, na noben konflikt in pravzaprav iščejo popolnega človeka in še vedno živijo v preteklosti. Takega, ki jih v nobenem trenutku ne bo spomnil na kako slabo izkušnjo, ki ji nikoli ne bo vzbudil slabega občutka, se pravi takega, ki jih nikoli ne bo razočaral. Težava pa ni samo v moških, pač pa nosijo svojo odgovornost tudi ženske, ker so premalo samozavestne, ne upajo tvegat in čakajo, da se popoln odnos zgodi kar sam od sebe.
Tako se potem zbudijo pri 40-tih ali pa še to ne in se zavejo, da nikoli niso ljubile, ker niso tvegale in ker niso zaupale. Večina punc tukaj se seveda tega ne more zavedat in pričakujem posmeh na tole, saj če bi se zavedale tega, bi se iz tega izkopale in začele ljubiti. Ampak, so izjeme seveda. Lahko povem, da v tem vzorcu opažam predvsem Katenjko, potem Ronko in morda tudi Shy girl. Punce, zdaj pa prevzet odgovornost, ne tega vzet za žalitev ali sodbo, pač pa razmislit o tem, o sebi in ustrezno ukrepat. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

In v čem je poanta goljufanja oz. prepisovanja? Da ne naprezamo sivih celic. Kako tipično za ženske. 😀 Tako sploh ne štekamo rešitev.

Ja, saj, kaj misliš, da mije všeč takšen odgovor 🙂 🙂 me je tudi on razočaral… pa ok no… ne morem to za čisto vsakega pisat, bom jaz čudna izpadla…[/quote]

Tebe moški precej pogosto razočarajo, sreča, da te midva z Robijem ne bi na tistem ključnem področju razočarala, kjer ni nobena ženska nikoli razočarana, ampak samo na komunikacijskem. A ne Robi? 🙂 Na čisto specifičnem področju midva žensk nikoli ne razočarava. 😉 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Robi

Pobegnil ji je in jo razočaral. Ni ga prav zgrabla, se pravi za škrge, in se ji je izmuznil kot riba 😀

Res imava podobne misli.

Seveda pa se vse ustavi ob izjavi, da ni ta pravih moških in takšnih, ki so vredni zaupanja.
Verjamem, da je v tem tudi nekaj resnice, saj je družba v krizi zaradi moralnih načel.

Na ključnem področju res ni dobro česa prepuščati naključju. 🙂
Če bi na tistem ključnem področju žensko razočaral, bi bil še stokrat bolj nad sabo razočaran.

A da ne ? 🙂

Kako tipično za ranjen ponos, komu je pa zaštekalo, ker ne zna, kako se naredi stran v phpju 🙂 🙂 sem ti pomagala a ne, no reči raje hvala, še zdaj ti pomagam, če ne štekaš rešitev, pa saj jih, ali pač 🙂 🙂 pač nisem mogla dalje, ker nimam photoshopa, saj vem, ti ga imaš, da fotošopiraš svoje fotke, ko jih pošiljaš po netu, saj te poznam 🙂 🙂

Ah Marko, no, ko ti tako dosledno ignoriraš tri četrtine mojih vprašanj tebi.. glej, res ne vem, kako bo z mano pri 40. Mogoče ne bom živa tako kot moja mama. Mogoče bom srečna, mogoče ne bom, mogoče bom pisala sem… res ne vem…Sem pa še ne dolgo nazaj imela nekoga res rada in on isto mene, kaj naj zdaj se prisilno spravim z nekim nadomestkom v vezo in začnem ljubiti iz zraka ali kaj? A ni bolj odgovorno malo počakat kar se tega tiče… študiram včasih, da bi imela resen problem, če bi spoznala koga, ki bi ga lahko imela rada, ker enostavno še rabim čas…
Aja in ne ni mi pobegnil, pobegnila sva drug drugemu…mogoče bova kdaj spet skupaj, trenutno pa to ni možno, je pa moj najboljši prijatelj in jaz njegova najboljša prijateljica… Marko, verjamem, da veš, o čem pišem in ti želim, da imaš ti več sreče v ljubezni, ker ja, jaz sem razočarana, ampak ne konkretno zaradi njega, isto tudi zaradi Robija in Matjažka ne… mije pa res žal, da se nekam slabo razumemo, čeprav prilično dosti sem pišem…

To že razumem, da si razočarana nad sabo in verjetno kriviš sebe.
A po drugi strani pa se sprašuješ, zakaj pa ne bi smela od njega česa pričakovati…Oz. na splošno od partnerja.
Misliš, da preveč pričakuješ ?

Vemo le to, kar si napisala. Da se nista našla….Kakšni pa so razlogi, da se ne najdeta ?

Če kaj ignoriram, potem je gotovo razlog. Odgovarjam pa tistim, ki verjamem, da me bodo razumeli, pa še takrat le, če se mi zdi primerno. Nekaj pa le lahko zadržim zase, včasih pa celo kakšno vprašanje spregledam v vsej množici sporočil. Če pa imaš konkretna vprašanja, pa imaš vedno možnost, da mi jih zastaviš na privat, pa ti boo morda povedal kaj več.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Katenjka

:)))

Ne, mislim, da ne. Ne pričakujem ničesar drugega kot to, da me bo imel rad, to sem že napisala. In nisem razočarana nad sabo, ampak če po vsej sili po tvojem in markovem mnenju že moram biti razočarana, potem sem zaradi sebe in prav zaradi nobene osebe moškega spola v svojem življenju, torej, ne zaradi očeta, ne zaradi brata, ne zaradi bivšega, ne zaradi kakega prijatelja… Vem, da so ljudje (obeh spolov) ki niso ravno vredni zaupanja, itd… ampak jaz nekako nimam z njimi izkušenj (mogoče pa ne še).

Ne vem kaj se je pravzaprav zgodilo, mogoče sva vezo preresno zastavila… v končni fazi, to se zdaj potrjuje, lahko funkcionirava kot dobra prijatelja… kot partnerja, ki bi npr. enkrat ustvarjala družino pač ne (to je bil en od glavnih razhajanj, da je on bil apriori proti temu, da bi imel otroke, ne mislim zdaj, v enem letu, ampak v desetih letih)

Marko, ni problem v tem, da jaz tebe ne bi razumela, ti me nočeš razumeti. Pišeš, naj slabih izkušenj iz preteklosti ne nosim ssabo, naj jih ne ojačujem, naj tvegam… kaj naj tvegam? It v vezo, če pa nisem pripravljena? In o kakšnih slabih izkušnjah? In potem daš mene na prvo mesto, da sem vzorčni primer tega. Ej jaz imam dobro mnenje o ljudeh moškega spola, res ga imam, ker poznam preveč takih, ki si to več kot zaslužijo, ki jim značajsko in intelektualno ne bom mogla nikoli parirat, razumeš?
Mogoče kdaj kaj ciničnega napišem, ker mi grejo določei posti na isto vižo nekaterih forumašev na živce. Pa dvomim, da je populacija moških vzorčna populacija moških v rl, ker vas enostavno premalo piše, (mogoče bi bilo to možno trditi za ženske, ne vem)
Bom vesela, če boš to prebral in kaj napisal na to. In celo to bom napisala, ne pričakujem, da boš to prebral in kaj odgovoril, lahko pa. Tega niti od partnerja ne bi pričakovala. Raje bi se v tišini držala za roke ali pa bi šla na sprehod po soncu po naših goricah 🙂 🙂 no zdaj bom šla pa sama…
Pričakovala pa bom od partnerja samo eno stvar; če bom ugotovila, da je človek, da bi ga lahko imela rada in ga bom imela rada, da me ima tudi on. Pa tudi če mi tega ne pokaže. To bom vedela, toliko intuicije pa še imam, čeprav sem tu na tem forumu tudi to prebrala, da je nimam 🙂 🙂

Matjažko motiš se, trgam pa grozdje v jeseni. A prideš pomagat, z nočnim kopanjem menda ne bo nič 🙂 🙂

Zdaj pa sem jaz razočaran…Ne nad sabo, ampak nad MON-om. Sem napisal komentar, kliknem oddaj, pa napiše, da ne najde strežnika…Seveda sem vse izgubil.

Jaz pa sem napisal, da se ob tem, ko pričakuješ, da te bo imel rad, skriva ogromno pogojev.
Za ljubezen med dvema je potrebno veliko izpolnjenih pogojev, ki se jih ponavadi niti ne zavedamo.
Na primer, če bi kdo pristopil k tebi in povedal, da te ima rad….A bi to bilo zate dovolj ? Predvidevam, da ne.

Zgleda, da v sebi nosiš občutek krivde…
Ker drugače ne vem, zakaj bi se morala počutiti razočarano, če si si želela otroka…Saj to je najbolj naravna stvar, da si ga želiš.
On pač ni bil pripravljen sprejeti vloge očeta in se s tem soočiti.
Ni bil dovolj resen za resno vezo.

Tega pa res ne želim, da bi bila razočarana.
Želim ti, da bi bila srečna in zadovoljna.

Saj se ne gre za druge, ampak zate.
A zase misliš, da si vredna zaupanja ?
Če si razočarana nad sabo, potem verjetno ne….
Nehaj se obtoževati zaradi tega, kar si.

Kat

Intucijo za golobe s fračo zadevat? Ne vem, mogoče, odvisno, kakšen “traflek” imaš. 😀
Sicer pa se pri vsakem prepletajo 4 funkcije (po Jungu) mišljenje, čustovanje, občutenje in intucija.
Meni se ti zdiš precej bolj mišljenjski/razumski tip kot pa intuitivni, kar pa ne pomeni, da te nimaš, ampak da je latentna oz. manj izražena.

Bi prišel pomagat, ampak ne pijem šmarnice. 😀

Jaz tudi ne pijem, je pa povabilo vseeno mamljivo…:)

Matjazko..Kaj pa ti piješ ?

Jaz tudi ne pijem, je pa povabilo vseeno mamljivo…:)

Matjazko..Kaj pa ti piješ ?[/quote]

Saj tebe ni nikjer omenjala!!! haha :), Kaj bi midva s tabo? :))
Poleti se greva v Dravo kopat, po njej imaš poseben vonj, kar je dobro, ker odžene nadležne obade in komarje.

Vse, kar teče, glavno, da se ne zatakne v goltancu. 😀

Vse, kar teče, glavno, da se ne zatakne v goltancu. :D[/quote]
Saj šmarnica tudi teče…:)

Katenjka, prebral sem te, te slišal, odgovoril pa ti je v bistvu Robi. Jaz ne bi kaj več dodajal. Predvsem tisto imet rad, za tem se res skriva ogromno pogojev, katere vsak razume drugače.
In pa, tvoj občutek krivde. Tega se moraš znebit, da boš pripravljena, kot praviš. Ne pravim, da bi morala nujno v zvezo, če čutiš, da nisi pripravljena. V bistvu na tak način itak ne prideš do uspešnega odnosa, tudi če bi rinila. Tukaj samo iščemo pot, zakaj nekdo ni pripravljen. Da se morda kdo kje najde in spozna kaj novega o sebi. In seveda, vse kar napišem, ni nujno za vsakega res. Vsak sam naj izbere, kar se mu zdi, da bi lahko bilo resnično. Ne vsega vzet, kot obtožbe. Včasih pišem bolj nasplošno za širšo množico ljudi. Včasi se tud sam vprašam, če imam vse, če sem pripravljen. Sem pa zagotovo zelo blizu. 🙂

Mislim, to bi bilo psihopatsko… drugače pa kakšnih pogojev? Mislim,d a lahko vsak zase približno hitro spozna, s kom je lahko skupaj, s kom mogoče, s kom pod nobenim pogojem… a ni tako? Potem se pa pač odločiš. Nekje sem prebrala, da je ljubezen zavestna odločitev, da boš nekomu pomagal. (In da dosti ljudi misli, da je to neumno). Jaz res ne morem zdaj naštepat nekih pogojev, pa četudi pustim ob strani to, da me ti in Marko malo provocirata s temi pogoji 🙂 🙂 No recimo, da bi bi blo fajn, da sva si študijsko, poklicno blizu, pa še v ta namen sem pripravljena it en faks delat 🙂 🙂 No pa nujen pogoj bo verjetno, da je pripravljen tolerirat mojo lenobo in bluzenje v tri dni…

Zelo poenostavljeno bi se mogoče strinjala. S tem, da bi se prej morala najprej skregat z njim 🙂 🙂 Nekateri si pač ne želijo otrok. Mi je še zdaj žal, da si jih on ne, in sicer zaradi razloga, ki ga navaja. In ta razlog ni imel zveze z mano oz. z resnostjo najine veze.

Saj se ne obtožujem. Jaz sem bila dobra do njega, on je bil dober do mene, operacija uspešna, pacient umrl…
Ne gre za čustva, za razočaranje, za obtoževanje, niti za negotovost ne. Ali pa mogoče ravno za to. Ker včasih ne vem, ali ima vse skupaj sploh smisel, in kakšen je ta smisel…

Matjažič

Ja sej iamš prav. Resno mislim to, sicer imaš itak vedno prav… Kaj pa zase praviš, da si pa intuitivni tip ali kaj? Kako pa to, da si imel pol s tistim odsenčevanjem probleme:) 🙂 da nisi vedel, kaj nardit s photoshop dokumentom no? Ne vem,če imaš otroke, pa niti slučajno ne sprašujem tega 🙂 🙂 ampak daj jim papir pa barvice. Pa radirko, čeprav že nas niso vzgajali z brisanjem, pa ok…sigurno te ne bodo vprašali, kaj naj delajo, prepričana sem v to. Ker če jim ne boš dal papirja, ti bodo vzeli svinčnik in pisali po zidu. A tisto boš znal odšrafirat 🙂 🙂

Ja, hm…pa vseeno se vidva ne strinjta čisto v vsem. Robi je tudi mnenja, da v partnerstvu gre za pričakovanja, posledično razočaranja, ti pa menda misliš, da naj bi prišli že pred vezo do točke, (stanja) ko ne bi od drugega več ničesar pričakovali oz. samo to, kar točno vemo, da lahko pričakujemo, da nas potem ne more razočarat prav nič, torej ne partner, ne s povratno reakcijo sami sebe. Pa a je to smiselno? Kaj pa to, da naj bi veza rasla, ne pa obstala na mestu? Skupnost dveh je več kot vsota posameznikov, to je en princip iz teorije sistemov, iz biologije pa menda tudi.
Če ni pričakovanj, ni želj, ni idej… obstali bi na mestu.
Nič pričakovati… a ni to mišljeno po smrti, (ne glede na to v kaj verjameš)?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close