Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Talenti

Talenti

zadnji, ki sem jih gledala. Lumparija na kubik. Dinota izločili, Marko ne verjamem, da z mega nastopom ni prišel v finale. Vse so zrežirali, za tolažilno nagrado pa avto fotru, ker so zgoljufali njegovo zmago.

In da so tujci, kaj ima to veze? Naši isto nastopajo na tujem, od Line in Maje naprej.

Da si ne bo kir kej naredu.

A dretje in petje je en hud  talent.

Včasih smo za pevce imeli Veseli tobogan in so se tam predstavili v svojih presežkih.

V tujih talentih so Slovenci, samo kakor jaz vem, nihče ni zmagal.

Zakaj pa potem v finali iz pet vlečejo razloge zakaj zanje glasovati/ a zato, ker sta mu babici umrli/?

Vsak ima lahko svojega favorita in pevski se včeraj niso izkazali s presežki, žal je tako.

Ljudje so izbrali skromno, strpno, mirno, delovno in še kakšen presežek o deklici bi lahko zapisali.

Njena predstava je bila pa res TALENT Z OGROMNO DELA.

Malo prehitro sem poslala, ja vem, da so talenti na vseh področjih dela in življenja človeka, vsak se odloči sam kaj in kako bo delal, živel in tisti s pogumom se predstavijo tudi drugim.

Vehementna žirija bi se pa lahko malo umirila, ker so pogosto njeni komentarji osladni in težko prebavljivi z ozko omejenim besednjakom.

Odgovor na objavo uporabnika
diannna, 20.12.2021 ob 08:12

zadnji, ki sem jih gledala. Lumparija na kubik. Dinota izločili, Marko ne verjamem, da z mega nastopom ni prišel v finale. Vse so zrežirali, za tolažilno nagrado pa avto fotru, ker so zgoljufali njegovo zmago.

In da so tujci, kaj ima to veze? Naši isto nastopajo na tujem, od Line in Maje naprej.

JA, res po moje zrežirano vse skupaj. Spet neka žalostna zgodba v ozadju, tralala. Je bila tista indijanka 100x boljša od zmagovalke, pa še vizijo ima kam bi dala denar, za svoje podjetje, za učenje mladih. Pridna, ambiciozna ženska.

Tej ta mali bodo pa itak rejniki vzeli ves denar, saj sploh ne ve kaj bi s tem denarjem.

Moja favorita sta bila Marko in De liri. Vsi trije vrhunski glasbeniki.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close