Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tale rumena barva

Tale rumena barva

Saj razumem, da jo gledamo zaradi sponzorja, ampak prav boliiiijo oči!!!

Pa tisti hemoroidi, ki se tam gor svetijo kot novoletna jelka … ;( Človek res ne ve, kaj naj bi si mislil, Hemoroidi in novoletna jelka res nimajo nič skupnega. Pa tudi hemoroidi in nekakšna svetloba, lesketanje, ipd….

A se samo meni zdi tale oblikovalski podvig … res podvig, ki spominja na WC školjko?

P.s.: Da ne bo zamere pri naročnikih: v bistvu s svojim pritoževanjem delam pravzaprav reklamo… in silim obiskovalce, da si jo natančno ogledajo 😉

Pandora1 dvomim, da gre za oblikovalski podvig, saj je vednar barva identična barvi na škatlicah, steklenički… zagotovo je bila zahteva naročnika. In očitno je opazno oglasno sporočilo! :))))))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tudi meni je ta barva grozna, potem pa še ta kombinacija z zeleno… res ni fajn.

Instalirajte si Ad-Block, če imate FF, pa ne bo potrebno gledati reklam. 🙂

O čem ti to govoriš? Kje pa je to?

“oblikovalski podvig” je mišljeno cinično ali sarkastično 🙂

Hemoroidno rumena še vedno vztraja. :))

Primož, uspelo ti je!!! Našel si barvo, ki moti vse!!!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Ccccccccc… nekatere pa vse moti… :)))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kakšna kombinacija barv bi pa bila primerna, da bi si človek zaželel hemoroidov?

No, nekateri bi se morali izobraziti na področju oglaševanja. Vsiljiva reklama doseže nasprotni učinek od pričakovanega. Ni ravno lepo, ko odpreš ŽM čvek, pa ob straneh prebereš: boli, peče, srbi, skeli….:)) Zadoščal bi namreč že en sam okvirček z navedbo tega izdelka, ki bi ga potem odprl in se informiral (če ima oseba težave s hemoroidi).

Ccccccccc… nekatere pa vse moti… :)))))))))[/quote]
Nikakor vse! Živiš v zmoti!!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Psi lajajo , karavana gre naprej !
.
.
.

Uporabljam Chrome in nimam reklam, vsaj na domačem računalniku, rumena pa … dobr no, sej jo bodo zamenal kmal, ne?

Tudi jaz imam Chrome, vendar vseeno vidim kako nujno bi moral imet hemoroide.

Po moje je Primož ugodil Intruderčkovo željo, da se sedaj okvriji ujemajo z barvo njegovih las in njegovim urinom. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

se dobro da me sploh kdo opazi ob tej GROZNI rumeni barvi
.
.
.

Tudi jaz imam Chrome, vendar vseeno vidim kako nujno bi moral imet hemoroide.[/quote]
Vidiš, kakšen močan vpliv imajo reklame na našo psiho…:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close