Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tale je tudi doživljala svojih 5 minut slave

Tale je tudi doživljala svojih 5 minut slave

Odgovor na objavo uporabnika
ne bo še konca covida, 24.08.2021 ob 10:04

prav in pravilno, 24.08.2021 ob 09:27

ne bo še konca covida, 24.08.2021 ob 09:21

Dokler se boste taki bedaki klatili po svetu prav gotovo ne!

Bedaki zakaj -ker mislimo s svojo glavo glede na spreemljanje vse te situacije globalno ne samo lokalno sedaj že skoraj dve leti, ker spoštujemo predpisane ukrepe in  za povrh tudi nismo zboleli? Ne ponižuj in n zmerjaj, nimaš nobne pravice tega početi.Tvoja odločitev: tvoja pravica, moja odločitev: moja pravica.

Kdo ti je dal pravico, da okužuješ tiste, ki niso radi bolni?

Jaz imam v javnosti masko,  okoli ljudi , ki niso iz mojga gospodinjstva, zato nimam koga okuževat, pa ker tudi jaz nisem  okužna osba- tako da mi ne nabijaj s takimi primitivnimi.

kaj imate to ene butaste izpade, 24.08.2021 ob 10:18

nisem anticepilec, 24.08.2021 ob 08:33

Tale gospa zdravnica včeraj je pa spet ena od “naročenk”; ki izkorišča svoj poklic za pranj možganov:

https://www.24ur.com/novice/korona/pozivam-vse-tiste-ki-pozivajo-k-necepljenju-naj-pridejo-pomagati-ko-zdravstveni-delavci-ne-bomo-vec-zmogli.html?utm_source=ProAd&utm_medium=24ur&utm_content=ProAd_24ur__&utm_campaign=ProAd

Celo v stilu: dovolj cepiv je, pripeljmo ga ga vam pred vrata, pred nos, pa ga še nočete..

H komu boste šli in boste prišli, ko zbolite, mi smo stroka, mi smo zdravniki, nam je za zaupat, n pa forumom (!) ( ja, na javnem forumu pa ljudje podelijo svoje izkušnje, post festum, tudi po cepljenjih, torej iz prakse. Ma dihat je pozabila skoraj, tako je bila agilna.

Nikakor nisem anticepilec,  verjamem v ta virus in druge viruse, ampak vs s trezno glavo, prcepcijo in razsodnostjo po sddaj skoraj dveh letih tega dogajanja;  oseba tudi cepljena po rednem programu proti otroškim nalezljivim bleznim prd 50imi leti s takrat mnogoletno prizkušenimi  in odobrnimi cepivi, ampak na živce mi pa gredo taki osebki, ki izkoriščajo svoj poklic za vsiljevanje javnosti svojega prepričanja preko te moči zdravniške bele halje in gazenje nečesa, do česar ima pravico vsak  sam se odločiti, kako in kaj bo storil s svojim telesom, saj ga samo on tako dobro pozna, da ve, kaj bo tudi v dani situaciji dobro zanj. In naj n plozajo spet s tem polnjenjem intenzivneih- zdaj že z mladimi.

Kj pa je gripa letos? Ni ni – a jo je muca papala, gospa zdravnica?

Ti tud dozivljas svojih 5 minut slave. Ne vem kaj ste vsi tok zacudeni. Kar naenkrat vas vse moti, ko pozivajo k cepljenju proti covidu. A ni vas pa motilo ko je blo proti gripi, za svit, za vse vrste tablet, za zobe, za lase. Samo zdaj tocno za covid vas moti. Vsega ostalega pa ne vidite? Mal oladite ze vsi skupaj, ker ste bolj tecni, kot en zdravnik, ki opravlja svoje delo.

Se cudno da vas ne moti, ko arso opozarja. A to vas tut ne moti, ko sporocajo katere vse izdelke so umaknili s polic in da jih ne uporabljat.

Joj, samo ti imaš izpad – ti si potreba ohladitvs vč kot očitno. Mi smo mirno ohlajni, ne skrbi.

Mene ta pokvarjena dohtarca spominja na naše banke. Naše banke nas tudi prosijo za pomoč in solidarnost, ko je treba pokrivati njihove “grehe” in lopovščine.

Zato me zanima, če je ta pokvarjena dohtarca kje omenila, koliko koronske podkupnine je pobasala v žep ?

In zakaj niso vsega tega denarja namenili za dodatne zaposlitve, saj sem prepričan, da bi lahko samo s podkupninami, katere je prejel en pokvarjen dohtar, pošteno plačali eno dodatno osebo za pomoč.

A ta pokvarjena golazen raje ljudem nabija občutek krivde ter izsiljuje, da se bodo lahko spet praskali po ritih, pa denar tlačili v žepe.

kdor čaka dočaka, 24.08.2021 ob 10:28

Ta zdravnica predstavlja vse, kar je narobe v našem zdravstvu.

19 faking mesecev pandemije – btw., bodo spet kaj razglasili epidemijo ali nas bodo še naprej imeli za norca? – in niso bili sposobni preštudirati študij, opremiti zdravstvenih kapacitet in usposobiti študentov za naslednji val? So nabavili monoklonska protitelesa, s katerimi postaviš tudi huje obolele bolnike v treh dneh na noge? So vzpostavili sistem zdravljenja na domu, ki v tujini učinkovito deluje in zmanjša pritisk na bolnice?

Osebni zdravniki se praskajo po riti in predpisujejo lekadol (ki je absolutno odsvetovan) po telefonu. Na vratih ZD-jev so izobešena opozorila, da lahko v ZD vstopajo samo zdrave osebe (ker zdrave osebe nimajo kaj boljšega za početi kot hoditi po zdravstvenih domovih). Telemetrija? V sanjah.

Naj se samo spelje s primitivnim napadom na zdrave ljudi in naj se raje loti svojega dela, če ni sposobna zanj, pa naj gre v penzijo.

Za pomoč pa naj porabijo vse tiste zdravnike, ki so vlekli mastne dodatke in nič delali. V drugi fazi lahko vpokličejo javno upravo, ki je tudi kofetkala na dodatkih. Če bo premalo, pa še katerega od tistih nekaj gozdarjev, ki so zaradi izjemne ogroženosti na terenu tudi prejemali covid dodatke (pri čemer se porodi vprašanje – a zaradi borelije in klopnega meningitisa jih niso?).

Daj daj, banana republika, začni migat ali pa crkni že enkrat.

Zelo realen zapis – in danes novica, da včeraj “že” 477 novopotrjenih… Prav rabijo jih, da bo spet zapiranje. Krvavo rabijo!

http://www.24ur.com/novice/korona/nlzoh-delta-razlicica-predstavlja-993-odstotka-vseh-sekvenciranih-vzorcev.html

Pa kdo še temu sploh verjame – evo, že apovedujejo – ko vremensko fronto iz Afrike, polno puščavskega peska:

http://www.24ur.com/novice/korona/ijs-slovenija-bo-v-rdeci-fazi-predvidoma-ze-do-konca-tega-tedna.html

Dragi raziskovalni in neodvisni novinarji, kolikor vas je še in kolikor vam dopustijo: a mislite, da bi vam dovolili posneti prispevek o trenutnem stanju v intenzivnih enotah bolnišnic po Sloveniji – saj obraze se prekrije. da vidimi, če je res tako alarmanstno stanje, kot se je včeraj omenjalo, da so intenzivni oddelki že polno Ne stare posnetke, sveže, npr v vseh intenzivnih enotah po sloveniji

pa bomo lahko prešteli tudi gedalc, koliko jih je.

Virus obstaja, tega nihče ne zanika Prav tako so in še vedno bodo obstajale osebe, ki bodo potrebovale intenzivno nego.

Ampak  naj se preneha napovedovat to Kovid vreme, tako kot ta gornji članek krdeča faza do konca tedna – kot da prihaja fronta z nevightnimi celicami s točo v velikosti teniških žogic .  Zdaj, jutri bi rad narod vedel dejansko stanje v bolnišnicah – fotodokumentacija, sveže, ne stari posnetki, ki jih tudi vrtijo velikokrat v prispevkih ( prdsvem unega, ko enega pacienta razmigavajo noge s pomočjo razmigovalnika v intenzivni).

Ne v jeseni, ko bodo virozna tudi druga stanja, pa se bo spet vse pripisovalo koroni. Zdaj, ta teden, jutri – koliko jih je dejansko hospitaliziranih po oddelkih kovid.

Zakaj je covid kot napovedovanje vremena?

Ker je to plandemija.

Vse mora iti po planu. Če ne milom, pa silom.

Vsaka vojna ima svoje kapoje.

Čemu bi bila ta izjema?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close