tale H&M
saj sem brala , da ni kvaliteta nevemkaj, ampak, da se kavbojke strgajo po 1 mesecu na več koncih , pa šen, smo zašili, prešili, pa na drugih treh koncih. Sicer gre za najstnikove kavbojke, ampak ima pa recimo ene cap d oile al kako se reče, še pol leta dlje, pa nioklje ene luknjice. A je z drugimi cunjami tudi tako? Ni mi jasno, zakaj je vedno tolk hrvatov ob sobotah tam, a nimajo nobene boljše trgovine?
Škoda za kavbojke, ker lepe, na videz, pa so.
Osebno nimam slabih izkušenj z oblekami iz H&Mm hčerine kavbojke so praktično kot nove še po enem letu non-stop nošenja, moje so sicer manj nošene, a krepko starejše, majice so obdržale tako obliko kot barvo … Skratka lahko samo pohvalim.
Ne razumem pa, zakaj hlač ne neseš nazaj. Se zgodi, napaka v materialu, ampak gre za napako in morajo ti vrniti denar in iz izkušenj (sicer v drugih trgovinah), ga dobiš. Napišeš reklamacijski zapisnik, počakaš, da se zadeva reši in dobiš denar nazaj.
Sicer sem se pa spomnila, da sem pred par leti tudi reklamirala ene kavbojke iz H&M. Ko sem jih oprala sem opazila par luknjic na hlačnici. Sem jih nesla nazaj in dobila denar. Sem pa reklamirala tudi že kar nekaj oblek drugih proizvajalcev (Esprit, Maxi …) in še nikoli niso komplicirali, vedno so priznali reklamacijo in se opravičili.
Pa dajte uveljavit svoje pravice!
moja hči dobi denar za RD, ker karkoli ji jaz kupim, ne nosi……seveda si kupi čim več s tem denarjem tudi kakšne čudne zadeve, sploh kar se nadalnjega vzdrževanja( beri pranja v pralnem stroju) tiče.
Tako se nam je zgodilo, da se je pulover iz volne skrčil na velikost Barbike….
Pulover sem odnesla v dotično trgovino (HM) nazaj.
Brez računa, samo z mojim pogledom kokeršpanjela, so mi dali bon za isto vrednost, da si gre hči spet izbrat novo protivrednost.
Kakorkoli že moja izkušnja v HM je bila vredna vse pohvale!!!
Pri majicah ali pleteninah za odrasle iz HMja sem tudi že bila nezadovoljna, medtem, ko so kavbojke za otroke in odrasle skoraj neuničljive. Tam jih kupujemo za vso družino že odkar je HM pri nas.
Imela si smolo in komot uveljaviš reklamacijo. Imeti pa moraš račun. Jaz ga skupaj z deklaracijo vedno sheanim nekaj mesecev.
Dajte nest nazaj, če je z oblačilom ali kakšnim drugim izdelkom karkoli narobe.
Le tako bomo lahko dosegli višjo kakovost izdelkov v naših trgovinah. Dokler pa vse požremo in bentimo samo po forumih, si pa trgovci z zadovoljstvom manejo roke in pobirajo dobičke.
Če bi bilo več reklamacij, bi sigurno poskrbeli za ustrezno kakovost.
Če se ti strga, nesi nazaj in ti dajo dobropis na kartico. Meni so se tako strgale lanene hlače in sploh niso komplicirali, čeprav nisem imela računa.
V H&M sem kupovala še v časih ko ga pri nas ni bilo / ja emšo …/ in smo hodiliv Graz po cunje in res nikoli nisem in tudi zdaj nimam nobenih slabih izkušenj.
Mogoče pa ga je kdo poškodoval med pomerjanjem?
Saj sem že večkrat zasledila kako majco/ pa ne samo v H&M /,pulover,…umazan -največkrat pri vratu, kaka luknjica po vsej verjetnosti od obešalnika,..
Poskusi se lepo pomenit, ker mislim, da še vedno velja :lepa beseda lepo-dobro mesto najde!
Jaz tudi nimam nobenih slabi izkušenj z oblačili iz H&M-a. Tiste, ki mi že v trgovini zgledajo “sumljive” pa itak ne kupim.
Sploh pa so vse kavbojke, ki jih tam kupim zelo trpežne!
Leta nazaj sem recimo nosila samo Miss sixty, za njih dajala celo premoženje, pa so se mi vedno najkasneje v pol leta začele trgat na vseh koncih in krajih… Pa sem jih vseeno par let kupovala samo zaradi njihovih modelov. Mislim, H&M je 1.klasa proti tej firmi, čeprav sem si glih zadnjič rekla, da si moram spet kake kavbojke od Miss sixty kupit…;)
V H&M-u si sicer nisem kupila veliko stvari, le kakšnih 5, 6 kosov do sedaj, a moram reči, da sem zaenkrat zelo zadovoljna. Celo tri pletene jopice v stilu angora volne se niso po dveh sezonah še popolnoma nič zmuckale. Edino pri pranju sem res previdna in dam na volno.
lp,
Lenka
Forum je zaprt za komentiranje.