Tale Dadi Daz – kreten
So policaji ustavili “njegov” avto ob pol petih zjutraj. SOPOTNIK je bil Dadi daz – prbit k kanta.
In začne utrujat: “Ej fffanntje, jaz sm DDDDaadi dazz, ne nm težit…..k gremooooo domou
z mojggga konnncccerta, kva se da kej zment……..js sm DADDDII DAZzzzz!!
Hahahahahha.
Policaji so mislili, da se ornk zajebava: KVA, kakšn dadi daz, ti bom js dal dadija, marš u avto!!!
Hahahaha – še nikoli slišali za zvezdo Dadi Daza!
Imeli so srečo, ker je bil voznik OK.
Samo Dadi daz je mislu, kok je on popularen in da lahko reši vse…..hahahaha, lahko, če bi držal zaprt gobc!
Kaj bluziš? Če je bosanc, je bosanc. Je to žaljivka morda? Saj je sam povedal, da je in je ponosen na to. A če bi bil pa italjan, bi bilo pa kaj drugače? Ne seri!
Če je pa ogaben, si je pa glih tako sam kriv, kaj se pa ne zna obnašat. Aja, saj res, bosanc je.[/quote]
No, to je pa tako, ko nekdo obrekuje nekoga, ki mu je po obnašanju podoben. :))))
jebi ga, en zgleda kt da ma downow sindrom, drug pa kt bi mu najlonke poveznu čez glavo pa na gor zategnu, en kao bon jovi, drug gejevska ikona… je pa res, da je kombinacija obeh smešna.
ok, on je pa res en največjih idiotov, kak si pa ta tip zna sramoto naredit…fak….ne bom pozabla, ko sem delala prek študenta in se pripelje z nekim rdečim avtom, neka octavia al pa toledo je moglo bit…pa mi začne težit za telefonsko pa če bi šla kdaj na pijačo pa take…jz ga gledam ko tele, sm si mislila “ok, pač en kreten spet teži” in mu itak nekaj nazaj pribijem, on pa: “a ti veš, kdo sm jz?” Jaz se režim, ovi pa: “jz sm dadi daz” in pohodi gas in adijo :)) Bogi on in njegov ego…
Forum je zaprt za komentiranje.