Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Takoj ko nam je Đarmun šizo razkril.

Takoj ko nam je Đarmun šizo razkril.

Da je ravno on gospodar vesolja, Keš posrane gate, so se odločili za ukinitev foruma.,☝️

IMG 20250922 193609

Tako tako, Đarmun keš, lenuh posrane gate je kriv, da foruma več ne bo.

Meni je vseeno, zaradi tega foruma sem vzpostavil stik s tvojo hčero 🙂

Kaj je Milan Ogorevc, kje se boš pa zdej izživljal? Nad kom? Pazi zdaj ti, ker si si nabral samo tu gor na stotine sovražnikov. Pijača te je zjebala in pomračen um. S tem pa si uničil še ta forum gnida pijanska.

A danes pa niste srečni ? Hahahaha lol

Meni pa je res odleglo to obvestilo, ker ste mnogi strupili ljudi, se norčevali, izživljali, politika pa je naredila piko na i. Zdej pa pobirajte lističe po ulici in zvijajte žbe ? zlobni narod.

Srečna ! ??????

Pogrešala bom samo nekatere (2 ali tri), a se bomo že drugje našli.

Odgovor na objavo uporabnika
Grenivka422, 22.09.2025 ob 19:58

Kaj je Milan Ogorevc, kje se boš pa zdej izživljal? Nad kom? Pazi zdaj ti, ker si si nabral samo tu gor na stotine sovražnikov. Pijača te je zjebala in pomračen um. S tem pa si uničil še ta forum gnida pijanska.

A danes pa niste srečni ? Hahahaha lol

Meni pa je res odleglo to obvestilo, ker ste mnogi strupili ljudi, se norčevali, izživljali, politika pa je naredila piko na i. Zdej pa pobirajte lističe po ulici in zvijajte žbe ? zlobni narod.

Srečna ! ??????

Pogrešala bom samo nekatere (2 ali tri), a se bomo že drugje našli.

Zdaj boš pa samo še žlampala in ne boš imela več kje noret. Po moje vas bo polovica tuml teoretikov v roku enega leta scagalo do konca. ☝️

Hah Grenivka, pejt delat, bo vsaj neka korist od tebe, čefurka kurčeva.

modri a se nisi ti ponavad kurčil čez multinične, potle pa sam pod multi pišeš?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close