Najdi forum

Tako:)

Hej!
Saj vidite, koliko je ura!

Rulada s smetano in malinami caka v hladilniku; kaj drugega tudi – ampak
rulada je pomembna – najljubsa hcerkina sladica:)
Dobro, da je klima delala…pri nas je bilo ubijalsko vroce.

Sem ponovno stusirana, se novo pizamo, ki je ze mesec dni v omari, sem oblekla in cakam… Letalo je pristalo opolnoci in mislim, da bo kmalu pozvonilo.

Zdaj bom tudi jaz uzivala pocitnice:)))
Joj, kdaj bo mama odrasla, bi rekel moz.

Imejte se lepo Babi

Babi, veselim se s teboj hčerinega obiska.
Verjamem da boš uživala v njeni družbi.
Lep pozdrav, Marija

Pozdravček Babi :o))))))))

Uživajte na tisoč in povej možu, da je takšno mamo, ki ni odrasla lepoooo imetiiiiii :o))))))) pa babico tudi – to pa bi Michael znal povedati kajne?

Pu

Pozdravček!

Užiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiivajte!!!

lp
N.

Babi, živjo. Ko prebiram tvojo pošto, me večkrat stisne pri srcu, ko poskušam doumeti občutke, ki te obhajajo, ko čakaš svojega otroka in vnuka. Nič ti ne zavidam, moji so doma, v hiši, pa se tudi zgodi, da se obrne kdo proč, ko me je treba srečat. To nekaj časa zelo boli (ne neha seveda nikoli), pa se stvari tudi obrnejo. Je pa še kako res, da ima vsaka stvar dve plati. Jaz ti želim, da čimbolj uživaš ob svojih domačih, saj ti bo čas prekrate, ko boste skupaj.Pozdrav tebi in tvojim od Mice, ki ne more več tako pogosto na net.

Debeljak M.

Babi, uživajte!!!

Mica, res je tako. Tisti, ki smo stalno doma, se že naveličamo drug drugega. Bolj poznamo lastne in tuje napake. Sicer pa, saj veš, kako pravijo_ mamo oz. taščo moraš imeti vsaj tako daleč proč, da ne more priti do tebe v copatah..

Babi, a ne, kako prijeten in “ščemeč” (saj ne najdem primernega izraza) je občutek, ko pričakuješ ljubo osebo. In snidenje samo! Moja hči je “samo” v Ljubljani, pa se včasih ne vidimo cel mesec, potem pa kar ne moremo dočakati, da se naužijemo drug drugega in naklepetamo “do fula” (izraz moje punce). Tako, da ti želim, da tudi vi uživate “do fula”!!!

Babi, uživajte!

Babi, uzivajte maksimalno :))

lp

<http://majuska.moj-album.com/>

Babi (uh, sem bila odrezana od sveta – tale adsl in telekom sta mi delala sive lase), šele zdaj sem videla, pa vseeno:

prijetno druženje vam želim, da boste jedli same dobrote je pa itak samo po sebi umevno :-))

Babi zlata!

Kar vidim te, kako uživaš poletje s svojimi dragimi! In jim dobro kuhaš in jih razvajaš!!!! ZLATA SI!!!

Imejte se, imejte se maksimalno lepo. Četrt Slovenije čuti z vami…
LP Mimi

Hej vsem skupaj s prisrcno zahvalo!!!!!!!!

Za kaj vec nimam casa, ker uziiiivam sto na uro in se izlet na beneski graficni bienale se mi obeta:)))) Ce bi lahko dala se priponko, bi videle, kako se mi smeje:)))

Imejte se lepo, kjerkoli ze ste :))) Babi

Babi ti kar uživaj, boš potem pisala in nas raveseljevala z nasveti :-))

Babi, tudi od mene en lep in velik pozdrav.
Ko sva se s fantom peljala mimo Kopra sem pomislila nate in na kakšen obisk pri tebi 🙂 Upam, da se nama bo res enkrat uspelo dogovoriti zanj 🙂
Uživaj kolikor se da in potem seveda vse poročaj.
Pozdrav tudi vsem tvojim!

Spoštovana Babi,
ni treba priponke, ker čutimo iz besed tvojo, vašo srečo.
Maksimalno uživajte in naj bo vsaka minuta vsaj uro dolga.
Ko boš pa spet na računalniku, bomo pa tudi mi veseli …te malo pogrešamo.
lp

Draga Babi!

Po dolgem času sem pokukala na Prehrano in videla, da so tudi zate prišli tisti krasni trenutki leta – počitnice, tvoji dragi ob tebi…

Naj Vam bo skupaj lepo, toplo, a ne prevroče, sladko in prijetno!

Lep pozdrav.

Vidka (tudi Primorka)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close