Tako:)
Hej!
Saj vidite, koliko je ura!
Rulada s smetano in malinami caka v hladilniku; kaj drugega tudi – ampak
rulada je pomembna – najljubsa hcerkina sladica:)
Dobro, da je klima delala…pri nas je bilo ubijalsko vroce.
Sem ponovno stusirana, se novo pizamo, ki je ze mesec dni v omari, sem oblekla in cakam… Letalo je pristalo opolnoci in mislim, da bo kmalu pozvonilo.
Zdaj bom tudi jaz uzivala pocitnice:)))
Joj, kdaj bo mama odrasla, bi rekel moz.
Imejte se lepo Babi
Babi, živjo. Ko prebiram tvojo pošto, me večkrat stisne pri srcu, ko poskušam doumeti občutke, ki te obhajajo, ko čakaš svojega otroka in vnuka. Nič ti ne zavidam, moji so doma, v hiši, pa se tudi zgodi, da se obrne kdo proč, ko me je treba srečat. To nekaj časa zelo boli (ne neha seveda nikoli), pa se stvari tudi obrnejo. Je pa še kako res, da ima vsaka stvar dve plati. Jaz ti želim, da čimbolj uživaš ob svojih domačih, saj ti bo čas prekrate, ko boste skupaj.Pozdrav tebi in tvojim od Mice, ki ne more več tako pogosto na net.
Babi, a ne, kako prijeten in “ščemeč” (saj ne najdem primernega izraza) je občutek, ko pričakuješ ljubo osebo. In snidenje samo! Moja hči je “samo” v Ljubljani, pa se včasih ne vidimo cel mesec, potem pa kar ne moremo dočakati, da se naužijemo drug drugega in naklepetamo “do fula” (izraz moje punce). Tako, da ti želim, da tudi vi uživate “do fula”!!!
Forum je zaprt za komentiranje.