Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek tako to je

tako to je

Ni kaj dodati![/quote]
O pa je.
Lahko bi se vsaj zavoljo otrok malo bolj potrudila (oba), ker sedaj nista več sama v odnosu, tu so še otroci, ki se jih pogosto kar spregleda in opravičuje njihovo nesrečo, če se starša razideta, z lastno srečo v novi vezi, za katero je treba veliko več napora, da uspe kot, če bi se potrudili za sedanjo vezo.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ni kaj dodati![/quote]
O pa je.
Lahko bi se vsaj zavoljo otrok malo bolj potrudila (oba), ker sedaj nista več sama v odnosu, tu so še otroci, ki se jih pogosto kar spregleda in opravičuje njihovo nesrečo, če se starša razideta, z lastno srečo v novi vezi, za katero je treba veliko več napora, da uspe kot, če bi se potrudili za sedanjo vezo.[/quote]

saj se trudim.. ni mi ok, da sem vedno jaz tista, ki da poljubček, ki ga objamem, ki dam povod za seks..
njemu vse od naštetega sploh ni relevantno, saj pravi, da se vse to počne v fazi zaljubljenosti in da nisva več 16 stara.. po njegovem so sedaj na vrsti druge prioritete.. nahraniti familijo.. vzgajati otroke.. (ok, se strinjam v določeni meri, vendar menim, da je potrebno tudi najinemu odnosu posvetiti določeno mero časa, ker drugače ne funkcionira ne odnos ne cela familija)..časa za naju pa ni.. nazadnje sem bila jaz tista, ki sem ga povabila na večerjo..

manjka mi občutek, da sem ljubljena.. in to tako močno, da boli.. fizično boli

malce težko.. ker mu tega niti slučajno ne mislim pokazat 🙂

Pa ti nudiš razloge, da bi ti on vse to nudil/dal za čimer tožiš? ;)[/quote]

lahko rečem, da JA.. delam vse tisto, kar jaz želim, da bi on meni počel.. poleg tega sem potrpežljiva, upoštevam njegove želje, ne težim.. in pa seveda počnem vse, kar naj bi bilo v domeni žensk (v patriarhalnem smislu :)).. sem mati, gospodinja, žena in ljubica 😉

O pa je.
Lahko bi se vsaj zavoljo otrok malo bolj potrudila (oba), ker sedaj nista več sama v odnosu, tu so še otroci, ki se jih pogosto kar spregleda in opravičuje njihovo nesrečo, če se starša razideta, z lastno srečo v novi vezi, za katero je treba veliko več napora, da uspe kot, če bi se potrudili za sedanjo vezo.[/quote]

saj se trudim.. ni mi ok, da sem vedno jaz tista, ki da poljubček, ki ga objamem, ki dam povod za seks..
njemu vse od naštetega sploh ni relevantno, saj pravi, da se vse to počne v fazi zaljubljenosti in da nisva več 16 stara.. po njegovem so sedaj na vrsti druge prioritete.. nahraniti familijo.. vzgajati otroke.. (ok, se strinjam v določeni meri, vendar menim, da je potrebno tudi najinemu odnosu posvetiti določeno mero časa, ker drugače ne funkcionira ne odnos ne cela familija)..časa za naju pa ni.. nazadnje sem bila jaz tista, ki sem ga povabila na večerjo..

manjka mi občutek, da sem ljubljena.. in to tako močno, da boli.. fizično boli[/quote]

Ja no, PO NJEGOVEM je tako, PO TVOJE je pa drugače. Dejstvo je, da
ne bi ne njega, ne familije hudič uzel, če bi se malo potrudil zate, ne
glede na “prioritete”. Keč je v tem, da mu tega ne poveš. In tudi tega
mu ne poveš, da je tebi to tako zelo pomembno, da pa hudič BO vzel
vse skupaj, če se gospod ne bo malo zmigal.
Moški so zelo dobesedna bitja, povej mu točno tako : “če na tem področju
ne bo štimalo, bo šlo vse k vragu”.

manjka mi občutek, da sem ljubljena.. in to tako močno, da boli.. fizično boli[/quote]

ne bo štimalo, bo šlo vse k vragu”.[/quote]

Skela, hvala.. dobro si tole povedala 🙂

ampak mu govorim.. mu.. pa mogoče zaleže za kakšen dan, potem pa spet vse pozabi…

Oprosti, ampak to, da igraš cankarjansko mamo si sama kriva.
Postani samostojan, zrela in nehaj se podrejat. Potem pa bo dobil spet kaj veselja do tebe. Koga bi seksualno privlačila cankarjanska mati?

ne bo štimalo, bo šlo vse k vragu”.[/quote]

ampak mu govorim.. mu.. pa mogoče zaleže za kakšen dan, potem pa spet vse pozabi…[/quote]

Ti mu najedaš s prosečim glasom, malo ti je nerodno, ker sploh moraš
težit…pa se že na pol opravičuješ…mal opravičujoče nasmihaš…
Narobe. Jasno in razločno, brez očitkov, mirno poveš, kaj bi rada in brez
česa vajinega zakona pač ne bo. Lepo jasno povej, da si boš nežnost ,
našla drugje, če je doma ne bo. To ponavadi da dobre rezultate….
Ko malo pozabi, greš k frizerju, nove cote, se u iber zrihtaš in greš po
opravkih…mogoče malo zamudiš domov….

ampak mu govorim.. mu.. pa mogoče zaleže za kakšen dan, potem pa spet vse pozabi…[/quote]

Ti mu najedaš s prosečim glasom, malo ti je nerodno, ker sploh moraš
težit…pa se že na pol opravičuješ…mal opravičujoče nasmihaš…
Narobe. Jasno in razločno, brez očitkov, mirno poveš, kaj bi rada in brez
česa vajinega zakona pač ne bo. Lepo jasno povej, da si boš nežnost ,
našla drugje, če je doma ne bo. To ponavadi da dobre rezultate….
Ko malo pozabi, greš k frizerju, nove cote, se u iber zrihtaš in greš po
opravkih…mogoče malo zamudiš domov….[/quote]

jooooj jaaaaaa.. si čist zadela.. bom morala očitno bolj neposredono k zadevi pristopit.. hvala

In potem mož začne razmišljat o tem, ali je žena imela afero in praviloma je kar prepričan, da jo je imela. Ne vem, če je priporočljivo pri možu ustvarjati dvom, da ga (žena) “sračka” naokoli.

Daj ne flancaj samo sebe… nič ne boš naredila in pri tem bo ostalo..

In potem mož začne razmišljat o tem, ali je žena imela afero in praviloma je kar prepričan, da jo je imela. Ne vem, če je priporočljivo pri možu ustvarjati dvom, da ga (žena) “sračka” naokoli.[/quote]

To še ni zbujanje dvoma, to je samo opozorilo.
Je pa res, da pri nekaterih to ni zdravo počet. Pravzaprav življensko
pomembno. Dobesedno…

In potem mož začne razmišljat o tem, ali je žena imela afero in praviloma je kar prepričan, da jo je imela. Ne vem, če je priporočljivo pri možu ustvarjati dvom, da ga (žena) “sračka” naokoli.[/quote]

pomembno. Dobesedno…[/quote]

Ja, slišala sem za nek primer, ko jo je žena skoraj skupila, ker se je preveč lepo rihtala.

Ja, ampak, če se bo začela tako vesti kot pravi Skela, ne bo več tipična cankarjanska mama in bo mogoče postala možu spet privlačna. Če je pa nasilni psiho pa tako ali tako stran od njega.
Postavi se zase, najdi si hobije, uživaj, delaj v stilu, ki ga je napisala Skela in boš mogoče spet zbudila zanimanje v tvojem možu.

Ja, slišala sem za nek primer, ko jo je žena skoraj skupila, ker se je preveč lepo rihtala.[/quote]
Glej če bi se skoz rihtala bi ji on skoz rože nosil… 😉
Ko se pa vsake kvatre enkrat zrihta, je pa res sumljivo še posebno, ker od njega ni dobila nobenega povoda/razloga, za to. 🙂

Ja, slišala sem za nek primer, ko jo je žena skoraj skupila, ker se je preveč lepo rihtala.[/quote]
Ko se pa vsake kvatre enkrat zrihta, je pa res sumljivo še posebno, ker od njega ni dobila nobenega povoda/razloga, za to. :)[/quote]

Bo še posumil, da jo ljubimec financira. :)))

Ko se pa vsake kvatre enkrat zrihta, je pa res sumljivo še posebno, ker od njega ni dobila nobenega povoda/razloga, za to. :)[/quote]

a misliš, da res?! se rihtam.. za v službo moram bit zrihtana, doma med vikendom se vedno uredim, že zaradi sebe.. pa tudi za v posteljo se seksi oblečem.. ne me hecat noo.. tak je.. len in se mu ne da!

a misliš, da res?! se rihtam.. za v službo moram bit zrihtana, doma med vikendom se vedno uredim, že zaradi sebe.. pa tudi za v posteljo se seksi oblečem.. ne me hecat noo.. tak je.. len in se mu ne da![/quote]
Dej ti povabi kako prijateljico, da prespi pri vama, boš vidla al je res tako len, ker če se bo palil na njo, če bo kaj bolj živahen, pol je s tabo nekaj narobe…. 😉

V resnici jih je dobila, ker je je (bil) njen partner (mož) vase nesiguren, od vseh drugih ogrožen, posesiven slabič. To, da se je preveč lepo rihtala, je (bil) samo (njegov) izgovor.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

a misliš, da res?! se rihtam.. za v službo moram bit zrihtana, doma med vikendom se vedno uredim, že zaradi sebe.. pa tudi za v posteljo se seksi oblečem.. ne me hecat noo.. tak je.. len in se mu ne da![/quote]

Moškega itak bolj zanima tisto, kar je pod obleko (perilom), zato seksi oblačenje za v posteljo ni nujno potrebno.

V resnici jih je dobila, ker je je (bil) njen partner (mož) vase nesiguren, od vseh drugih ogrožen, posesiven slabič. To, da se je preveč lepo rihtala, je (bil) samo (njegov) izgovor.[/quote]

Zdaj vidim, da jo je skoraj skupila. No, upam, da v tem primeru besedica “bil” ni (več) v oklepaju. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Iz zapisanega sledi, da te mož jemlje kot samoumevno. Pa še težiš mu.
Tudi če mu jasno poveš kaj želiš, ti ne bo verjel.
Edina rešitev je AKCIJA.
Napiši si, kaj želiš početi, kakšna želiš biti in se tega drži. Ne odstopa!
Zakaj bi se vedno mogla ti žrtvovat za familijo?
Predlagam 2x fiksni termin aerobike, ki ga vedno izvajaš ne glede na to, kaj delajo otroci – takrat pač vskoči partner.
Predlagam vsaj nekajkrat na mesec kofetkanje s prijateljicami.
Predlagam več gibanja v naravi, lahko tudi sama.
Predlagam, da si kupiš, to kar si si vedno želea, pa željo opustila, da si rajši kupila oblačila otrokom.
Ko to dosežeš, pa spisek nadaljuj …

In kako naj bi tako dosegla, da bi se mož več ukvarjal z njo?
To spada med tolažilne akrivnosti, za primer, da je vse zaman in
bi se kljub temu odločila ostati z njim. Osrečilo je ne bi, čas bi pa res
minil…

Pa še to, moški niso nikoli LENI, če imajo interes.
S tem se ženske le tolažijo. Moj je pač len in se mu ne da. TO NI RES!
Ne da se mu, ker ga ne zanimaš več, lahko pa ima tudi kakšne simpatije drugje.
ne boš verjela isti moški, ki npr doma nikoli kave ne skuha, se mu ne da pogovarjat – službi v druž
bi sodelavk pa je čisto drugačen zanimiv, pouoren, tud kavico jim prinese. Thats RL.

In kako naj bi tako dosegla, da bi se mož več ukvarjal z njo?
To spada med tolažilne akrivnosti, za primer, da je vse zaman in
bi se kljub temu odločila ostati z njim. Osrečilo je ne bi, čas bi pa res
minil…[/quote]

Ko bo tipček skontal, da ga njegova več ne čaka skoz doma, da mu gate pere, da je vedno vse narejeno, da je vedno tako kot on reče.
Tako da pokaže svoj jaz in ugotovi kaj jo osrečuje.
Zato, ker moški razumejo le akcijo – rezultate.
Lahko mu tudi predlaga, prid z mano na sprehod. Če reče ne, gre sama. Ne pa da tudi ona odpove sprehod.
Da to kar reče, tudi naredi. Ne pa da sitnari .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close