TAKI MI GREJO fejst
OMG! sploh, ne more verjet kaj berem…sem mislila, da boste ženske enakega mnenja oz. napisale svoje izkušnje…pa vidim, da ste tle gor, same take, ki vas:
A) se noben nikoli ni povabil na kavo (???)
B) od tipov se nikoli niste nic dobile oz. si ne upate zahtevat
C) od vas tipi dobijo vse zastonj
..mislim, od mene tip ZASTONJ ne dobi nic-se najmanj pa moj CAS!!!
whatever…vsak po svoje!
lp
Omg, kakšne ti pišeš:)).
Res nikoli mi ni prišlo na pamet, da bi pred blagajno v trgovini žicala tipa, ki bi mu bila kao všeč in bi ga prvič videla, da mi plača cote. Za takšno dejanje moraš biti posebej moten, da ti sploh pride na misel. Očitno si pred blagajno razmišljala, kako boš vse to lahko plačala, čemu se boš morala v naslednjem mesecu vse odreči, ker si kupila kup cot. In to je vplivalo na tvoje obnašanje. Keš je j…, če ga nimaš in potem od popolnih neznancev zahtevaš, da ti financirajo kar pač imaš tisti moment na lagerju. Žalostno, kaj je moral doživeti popolni tujec.
Meni ne pride na misel, da bi od popolnih tujcev karkoli zahtevala, ker si lahko vse sama kupim. Tudi do bližnjih se tako ne obnašam.
Tvoj čas je zelo poceni, ker je malo takšnih butljev, ki bi kar neznankam od sebe dajali v zameno za čas:)))). S svojim pristopom si dokazala, da si plehka p…O čem naj se moški pogovarja s takšno žensko?
Ne, žal se ne znamo postaviti v tvojo kožo oz. se poistovetiti, ker smo tukaj v glavnem takšne, ki:
a.) nas moški pogosto vabijo na kavo, a če nam ni do nje oziroma nimamo časa zavrnemo povabilo s primernimi besedami in obnašanjem, pogosto tudi z nasmeškom
b.) nas moški zasipavajo z darili, klub temu, da od njih ne zahtevamo ničesar
c.) (tukaj imaš prav): od nas tipi vse dobijo zastonj, ker svoje družbe moškim ne zaračunavamo. To pač počnejo ženske, ki se s tem profesionalno ukvarjajo.
Forum je zaprt za komentiranje.