TAKI MI GREJO fejst
Včeraj, sem po službi odšla malo šopingirat in, ko sem si v eni izmed trgovin nabrala nekaj kosov oblačil, ter se napotila k blagajni, pride k meni nek tip in mi reče: Čao, ful si simpatična, rad bi te spoznal…a greva na kavo?!!
Sem ga debelo pogledala, zatem pa še svoj kup oblačil in rekla: Grem, če mi tole plačaš!!
Je še bolj debelo pogledal, prebledel in rekel: Aaa, to…oo..uu, tole pa je drago! Ja, nimam ….tolko ..saj če bi …bi ti..a ne…
Jaz pa: No, jaz pa nimam tolko časa za kavo! Sploh pa, ne vem, kaj me ustavljaš, če mi nimaš kaj za ponudit!!!
Mislim, FAK ti današnji tipi, vse bi radi: Z A S T O N J..a mislijo, da bom kar z vsakim šla na kavo, ki ima 5 min časa???!!
Dajte se skulirat!!!
Yea right, tega ne boš ti nikoli doživela. Večina takih papkov zbere pogum šele, ko imajo 5 litrov alkohola v riti. Zelo, ZELO redki so taki, ki bi kar sredi belega dne ogovarjali punce in jih vabili na kavo. Jaz če poznam enega, mogoče dva, ki se s tem ukvarjata, pa še tadva na polno fušata. Meni je šlo kar dobro in še vsako, ki sem jo zmotil se je odvzala prijazno. Ženske ste take koze samo na internetu, v živo ste dosti bolj prijetne za pogovor, pa če zdaj fejkate tam pred mano, ali ne, mi je čisto vseeno. Je pa tud neki res a ne, jst ne zaustavljam 30+letnic. Prvič, ker ste starejše od mene. Drugič, ker ste grše od mene. In pa tretjič, ker (predvidevam) imate že celo goro slabih izkušenj za sabo.
Ne me narobe razumet, EB. Ne podpiram žaljivk. Je pa res, da sem bil včasih tudi jaz aroganten, nadut pizdun, pa sem zrastel v čist ok tipa, pa z leti sem se precej skuliral, pa tudi moja ex. arogantnost ni nikogar pokopala, prej je komu koristila in odprla oči.
Za fasado arogantnosti se skriva (tudi) pri tebi inteligenten (in malo nerazumljen) prick, ki ima še veliko potenciala v življenju, tudi realnem 😉 če že ne predvsem v realnem.
that said, še vedno mislim, da si zaslužiš (nazaj) svoj account.
Hvala za podporo :)[/quote]
[/quote]
Itak, da si ga zaslužim, samo dobil ga pa še vedno ne bom. Vemo zakaj. Illuminati, pa te fore.[/quote]
Hahahaha Iluminati my ass…because they can!!!
Si pac aroganten prick oni pa majo od tebe isto tudi brez accounta..ravn zato ni fer da ti ga ne dajo…ker v tvojih postih vseeno na svoj pervertiran nacin…pac uzivajo 🙂
Uživajo? Mogoče. Mogoče je pa problem predvsem to, ker se nekoga osebno sploh ne da popolnoma zablokirat. Kot recimo enim zapor ne onemogoča vodenja vlade.
Forum je zaprt za komentiranje.