Tak da se mu da..
evo ponudbe:
pol ure poslušam babje marnje za 3/4 plačanja mojih položnic
45 minut za vse položnice
eno uro pa za plačilo vseh položnic in zapitka s frendi ob šanku
Ma kdo pa po izgubi partnerja je “čustveno samostojen”?
Mogoče kak čustveni invalid? :/
Verjetno pričakuje, da bi ji bilo lažje z nekom, če ji bo v oporo, ne išče pa seks partnerja, zato je lahko tudi impotenten….[/quote]
In zakaj imamo ženske prijateljice?
Eni ste pa res naivni….[/quote]
Hvala, ja, imam hvalaboginji tudi prijateljice. Drugače pa saj… sem mislila, da sem, vsaj kar se tiče iskanja novega tipa kar tako, napisala da se hecam… No, mogoče ne totalno dobesedno.. Pajki, no…
4 ure 3/4 položnic. Pir pride zraven.[/quote]
kot parvijo na jugu: “možda izpadam lud …. ali nikako glup ”
za toliko tudi flaša najboljšega viskija ne zadostuje ☺
kot parvijo na jugu: “možda izpadam lud …. ali nikako glup ”
za toliko tudi flaša najboljšega viskija ne zadostuje ☺[/quote]
pol pa nič[/quote]
malce osnov “trgovanja” / dogovarjanja nebi škodilo … ZMAGA je, ko se oba najdeta nekje na +/- sredini ponudb ☺ — kar pa nikoli ni prva ponudba ☺
zmenjeno — btw: meni ne manjka nič, položnice so plačane … tako da … išči naprej, pa veliko sreče ti želim ☺
btw2: za resne ponudbe se registriraj (kjerkoli) – moderatorji brišejo maile, mobije …
Je danes polna luna al kako? Ne počutim se osamljeno, še ni prišlo do tega. Le danes ga tako pogrešam.. Vse me spomne nanj, ves čas mi gre na jok. Ves čas razmišljam kaj bi lahko naredila drugače.. Pa sploh ni odgovora. Ne rečem, da sem naredila vse prav, vendar od določene točke naprej.. imam občutek, kot da ni bilo v moji moči. Tak občutek sem imela en mesec preden sva končala in kakorkoli to gledam sedaj, bi lahko po trepalnicah plesala in ne bi mogla spremenit rezultata. Kako pride do tega, zakaj?
Forum je zaprt za komentiranje.