Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice !! TAJSKI VIZUM je zastonj ali ne !!

!! TAJSKI VIZUM je zastonj ali ne !!

Na internetu sem brskala in sem dobila nekaj o vizumu za vas, ki bi radi odpotovali na Tajsko. Za slovenske turiste ne potrbujete tajskih vizumov, ce na Tajskem ne boste vec kot 30 dni.

Vec informacije lahko dobite na spletni strani : http://www.mfa.go.th/web/showStatic.php?staticid=14&Qsearch=slovenia

ali na http://www.mfa.go.th in poiscite za besedo “SLOVENIA”.

Vnajprej se opravicujem, ce sem se motila

Hej, AAA, ful dober email naslov! Svaka čast.

No, mi je pa všeč, da za “vizo” uporabljaš slovensko besedo vizum.

Ja, nekaj sem se zmotil….namesto besede “…..motil” sem uporabil “…..motila”. No, saj ne znam dobro slovensko ! MOSKI SEM !, ne pa ŽENSKA!!

No karkoli ze si, naj ti povem, da sem jaz tudi na internetu na strani od zunanjega ministrstva prebrala, da vizumi niso potrebni. To pa sploh ne drzi vec. Ce na poklices na ministrstvo ti bodo povedal, da po ta novem potrebujes vizum, ki pa stane 3500 SIT za en vstop v Tajsko. Jaz bi si ga rajsi tukaj priskrbela, ker se mi zdi, da bi bil na Tajskem precej drazji.

Lepo se imej na Tajskem, ce potujes tja.

jaz imam podatke, da je vsekakor treba imeti vizum preden gres na tajsko
ker ga namrec tam vec ne mores dobiti

zgleda, da niso podpisali sporazuma

hehe

ja drugace pa pride 3500 sit in ga je mozno dobiti v lj na ambasadi vdveh dneh

lp

kje si pa te podatke dobil; je to ustno izročilo ali imaš uradno informacijo?
plp, i.

kolikor lahko povem iz lastnih izkušenj je vizum obvezen – no vsaj maja je bil. tudi takrat se je govorilo da naj ne b ibil obvezen, toda mojega so si pri vstopu lepo ogledali.

lp
Belka

Vsem, ki greste na Tajsko….vizum NI POTREBEN….jaz sem ga sicer imel, frend pa ne in oba sva prisla skozi.

In pa se nekaj….po novem od 18.12. NE zaracunajo 500 BHT letaliske takse za odhod iz Bangkoka.

Vizuma NISEM imel, 500B SEM MORAL plačat (22.12.2002 iz Bangkoka!!!!)
Racuncek mi je preluknjala preden sem šel preverjat potni list!

LP, Mihe

Bila sem na tajski ambasadi in tam so mi rekli, da vizum je potreben tudi ce si samo en mesec tam. tko da stane turisticni vizum 3500 sit, dobis pa ga v dveh dneh. meni so ga izdali za dva meseca.

lp,
ursi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close