Najdi forum

koliko vas bo januarja ali februarja na tajskem?

Jaz bom že decembra!

Spoštovani srakoper

telefonska številka našega direktorja Primoža je: 01 520 50 50

Uradno reševanje pritožb se opravlja samo preko maila, tel.pogovora ali osebno z obiskom na naši lokaciji.

hvala

edera

[youtube]abqZU5OVkKk[/youtube] Nikoli obupati 5 sekund pred čudežem ( Maginja Blinkita)

srakoper, javno ste bili povabljeni, da nas pokličete, pošljete mail, skratka, da nas kontaktirate, vendar se to do tega trenutka še ni zgodilo. Glede na to, da se pritožujete in namigujete, da stvari vam v škodo preveč cenzuriram oziroma, da sem dobila nekakšno direktivo,da vaše poste cenzuriram, ne razumem, v čem je težava, da nas ne kontaktirate in povprašate direktorja Primoža o vsem, kar vas zanima. Vas je že povabil vendar nimam podatka da bi se vabilu odzvali.

edera

[youtube]abqZU5OVkKk[/youtube] Nikoli obupati 5 sekund pred čudežem ( Maginja Blinkita)

mhm zato, ker jaz tega vabila ne rabim in ga tudi nisem terjal…na podlagi tega ne vidim razloga in smisla, da bi kontaktiral nekoga. Kot si zastavila naj bi bila to že kar obveza:) Vse sem povedal javno in tudi v prihodnje bo tako. Definitivno pa preveč cenzuriraš, brez skrbi, če bi mi to naredili na drugih medijih bi že ropotal, ampak tam bi bil v igri tudi denar…tukaj gre pa dejansko za izkrivljeno postavljanje pravil komuniciranja, kaj lahko, kaj ne, na kakšen način lahko, etc,etc,etc.. Ergo! Svoboda izražanja mnenj je moja in jo jemljem kot osnovno merilo vsakega individuma povsod…

La liberté d'expression n'est pas appréciée ici, malheureusement. Attention!

Tudi cenzura je osnovana na določenih kriterijih…..da ne bom dolgovezila, če želimo vzdrževati določen nivo, se moramo vsi potruditi in biti konstruktivni…

to med drugim pomeni tudi to, da se skuša pomagat tistim, ki sprašujejo in se izogibat raznoraznim neumestnim pripombam oziroma komentarjem, medosebnim obračunom in še čemu…..

vsako stvar se da povedat na različne načine, vprašanje je samo, kakšnega načina se nekdo poslužuje.

edera

se strinjam in jaz se pač poslužujem direktne komunikacije, povem v obraz brez olepšav ponavadi. Uporabljam cinizem in pikrost začinjeno z humorjem…ja to je moj način…v končni fazi od takšnega načina pisanja in obdelovanja različnih tematik tudi živim…

La liberté d'expression n'est pas appréciée ici, malheureusement. Attention!

vsak ima svoj stil komuniciranja,pisanja…temu nihče ne oporeka, oporeka se samo njegovi primernosti v situacijah….. Dejmo bit konstruktivni in ohranjat določen nivo, vsekakor sem pa mnenja, da se ga da še izboljšat, ampak da bomo to dosegli, bo potreben prispevek vsekega v tej smeri.

edera

jaz bom doli od 12’1 pa tja nekje do 10.3

lahko se kje v gulliverju na kakem pivu dobimo hehe

bo se kdo dol

lp

jaz bom na tajskem od 15.2.2009 do 12.3.2009…
če bo kdo tudi sam takrat tam… me lahko kontaktira na jocosmole@gmail.com
čaw

Živjo,

zame je Tajska interesantna februarja 2008.
Ali koga zanima?

Lep pozdrav, M.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close