Najdi forum

V mesecu novembru se odpravljam na Tajsko za 3-4 tedne.Za potovanje
iscem sopotnico/ka.
Lp

Jaz bi sel, vendar le ce je urejeno preko agencije?

Ne je cist nahrbtnik varianta….

Mene tudi zanima, imas kaksno varianto za poceni letalsko karto?

Karta je trenutno na STA 134.000 plus takse.
Ce te res zanima mi poslji mail pa se bomo kaj vec zmenili,ker je treba rezervacijo nardit.
Lp

Zadnja sprememba (20-08-04 11:31)

Najboljši čas za odhod na tajsko se mi zdi pozimi (od novembra do februarja), ker imajo tam poletje in ni toliko deževnih dni.. drugače je pa akcija na http://www.odklop.com za letalsko karto do tajske in nazaj 114.000 sit.. odhod je 11.12.04 iz munchna, vendar je veljavnost karte le 14 dni.. Jaz sama imam namen it na tajsko v februarju, tako da bom takrat iskala sopotnika :))

lpn

tukaj pa imate še link na to akcijo..

http://www.lastminute.si/index.php?id=3271&lng=

lp nina

na Tajskem je je od novembra do februarja tudi zima

Lep pozdrav!
Sam ze nekaj casa razmisljam o tajski!!!!!!!!!
Zato me zanima koliko mislis da bi vse skupaj stalo???
Naceloma sem resen kandidat!
Za podrobnejse zadeve se lahko kontaktirava po mailu.
Pises mi lahko na:MIHA@2DIE4.COM

lp MIHA

Nina, na Tajskem je zima točno takrat kot pri nas, ker leži na severni polobli, ravno tako kot mi. Je pa res, da je to zima z okoli 30°C 🙂 V tem času je obisk Tajske ugoden, ker je tam sušna doba (torej ni monsuna) in ne zato ker bi bilo tam poletje.

lp

Živjo!

Tole mi je tko dobr slišat,ampak mene bi bilo kar malo strah zaradi bolezni itd.
Najbrž sem preveč kura za takšne počitnice…če se pa le odločim,ti pa sporočim:)

Jaz se odpravljam na Tajsko malo pozneje, konec decembra. Prav tako v lastni reziji, za 3 tedne, sem prilagodljiva,… A ti mogoce odgovarja tudi konec decembra??? LP

CAV!

Lahko grem tudi decembra,ker nisem casovno omejen in se dalo zmenit.Ce ti odgovarja mi pisi na mail choo@email.si, da se okvirno zmenmo nekaj stvari

lp

ola!

Tut jst bi mogoce sla v uno smer. In sicer novembra in decembra, pa mogoce se v kaksno sosednjo drzavo, ker ce sem ze tam, bi si vzela vec kot en mesec in si probala cim vec oglredat. A ste ze rezerviral karte? Kaksne plane potovanja pa imate?

irena

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close