Najdi forum

Iščem sopotnice in sopotnike za 2-3 tedensko popotovanje po Tajski v začetku Novembra. Malo trekinga in pa kakšen dan še na kaksnem lepem otočki.

Cao!
Komi zdaj sem videla tvoj oglas tk da me zanima če imaš slučajno karte ze rezervirane – ker ne vem če bi lahko zdaj v tako kratkem času rezrvirala kakšno poceni variano.V Erazmu imjo ful ugodno ponudbo 116000sit+ taksa tk da folk kr vali na to mogoče pa je kdo odjavil pa bi mi lahko prišli na vrsto.
Pisi kako zadeve stojijo!

Čao!

S fantom se odpravljava na Tajsko 2. novembra. Greva bolj na jug, ker nočeva fasat denge na severu (prjatu je bil junija in ga je skor pobral zaradi denge).
Mogoče se kje srečamo na kaksnem koktajlu!

ojla1
jaz vam posiljam en lep pozdrav iz chiang maija kej sem trenutno:)tu je res cool:))no tudi vi se boste imeli super v kar ne dvomim…pozdravcek

urska ,jasna,marijana

Živijo punce…tudi sam sem na tajskem in sicer na Ko samui-ju..če pridete kaj na jug mi nujno pisite in sicer na mail: karizma02@email.si

Uzivajte tko kot jaz:))
Lp
aleks

aloha!!!
a te smem vprasati, kje si dobila to informacijo za tako poceni karto??? jaz sem danes klical in mi je prijazna zenska na kompasu nasla lj-pariz-bangkok za 131.000 + taxe …

lep pozdrav
sotrpin

Hahaha::::: Tudi sem iz Chiang Mai-ja, me veseli,da ti je vsec !

haha in kako?

Hja tudi jaz sem na tajskem in bom 3 v Bangkoku in ce bi se mi kdo pridruzil za par dni bi bilo super. Pisi na mail minus@volja.net

zivjo!
me smo tudi danes 3 prisle v bkk ……kdaj gres domov…me v sredo zvecer…pa zanima me ce si sam potrdil svoj let odhoda…..baje je treba nekaj klicati!

lep pozdrav

urska,jasna,marjana

Ojla
daj se lahko cujemo in me lahko poklicete v hotel 02 4340400 room 1123 ali pa pisite na mail pa se lahko kje dobimo pa se dogovorimo.
Kdaj pa greste??
Lp

Ne nisem,sicer pa jaz letim v cetrtek. Sem pa na Silom roadu v Narai hotel med Patpongom in Silom Village
Lp

Marko, dej mi povej kolk je kej prenocice v tistem kvartu. Do sedaj sem vedno prenoceval v Kao San kvartu, pa imam ze poln K! zgresenih primerkov. hvala.

1.400 BHT

Oj!

Ko smo ze pri cenah…
Na http://www.odklop.com dobis karto do Phuketa ta hip za 114.900 s taksami
ali do Bangkoka za 128.700 s taksami jasno… Poleg tega ta cena velja za vse ne le za študente 🙂

LP, Mihee

hvala (si preprican da ni ena nula prevec…?)
spet grem v Kao San kvart….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close