Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Tajska – prvič

Tajska – prvič

Pozdravljeni,

zanima me če je tajska primerna izbira za popotovanje če greš prvič tako daleč? Hodila sem malo po nam bližnjih državicah pa še to z agencijo….Kaj mislite? Je primerno za prvič? Šla bi v lastni režiji in v paru…(no mogoče bomo celo trije). Me pa zelo zanima ta država….

Izkušnje, nasveti, …so dobrodošli!

Živjo!

Vsekakor je tajska primerna za prvo potovanje!

Samo potovanje po njen je zelo lahko, kajti je zelo komercialna in vse se lahko hitro zmeniš in najdeš!
Ljudje so prijazni in tudi pri sporazumevanju ni večjih težav!

lep pozdrav

Urška

zivjo. mene pa zanima, ce je ze kdo sel iz Kuala Lumpurja do Tajske? Kaj se splaca tam pogledat? Katere kreditne kartice so najbolj uporabne tam? Se je treba kaj cepit?

Tajska je kar primerna za prvo potovanje v JV Azijo, se primernejsa – ceprav za spoznanje drazja – pa je Malezija (boljsa infrastruktura, manjsa nevarnost goljufij, sanjske plaze, bogastvo 3 kultur (kitajske, malajske, indijske) v eni sami drzavi…).

Za Malezijo niso potrebna cepljenja ali antimalariki, razen, ce se podajas globoko (in za dlje casa) v pragozd.

V zvezi z znamenitostmi Kuala Lumpurja si pahko preberes clanek na http://www.exoticjourneys.org/slo/vec/clanki/kuala_lumpur.htm.

Sprejemajo MasterCard, Visa, American Express, vendar je treba biti s kreditnimi karticami in bankomati previden (moznost goljufije). Kreditno kartico uporabljaj le v velikih nakupovalnih srediscih in uglednih trgovinah, denar dvigaj na bankomatih, ki so namesceni v bankah in ne na kaksnih temnih ulicah.

Daniel

HVALA ZA ZELO PRIJETEN CLANEK

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close