Tajska – prvič
Pozdravljeni,
zanima me če je tajska primerna izbira za popotovanje če greš prvič tako daleč? Hodila sem malo po nam bližnjih državicah pa še to z agencijo….Kaj mislite? Je primerno za prvič? Šla bi v lastni režiji in v paru…(no mogoče bomo celo trije). Me pa zelo zanima ta država….
Izkušnje, nasveti, …so dobrodošli!
Tajska je kar primerna za prvo potovanje v JV Azijo, se primernejsa – ceprav za spoznanje drazja – pa je Malezija (boljsa infrastruktura, manjsa nevarnost goljufij, sanjske plaze, bogastvo 3 kultur (kitajske, malajske, indijske) v eni sami drzavi…).
Za Malezijo niso potrebna cepljenja ali antimalariki, razen, ce se podajas globoko (in za dlje casa) v pragozd.
V zvezi z znamenitostmi Kuala Lumpurja si pahko preberes clanek na http://www.exoticjourneys.org/slo/vec/clanki/kuala_lumpur.htm.
Sprejemajo MasterCard, Visa, American Express, vendar je treba biti s kreditnimi karticami in bankomati previden (moznost goljufije). Kreditno kartico uporabljaj le v velikih nakupovalnih srediscih in uglednih trgovinah, denar dvigaj na bankomatih, ki so namesceni v bankah in ne na kaksnih temnih ulicah.
Daniel
Forum je zaprt za komentiranje.