Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style tajska masaža v Atlantisu (bon presenečenja)

tajska masaža v Atlantisu (bon presenečenja)

Od sodelavcev sem dobila bon presenečenja za Atlantis. Celodnevno razvajanje, ki vključuje 50 minut taksje masaže.

Zanima me kako se obleči? Tam bom itak v kopalkah, a nekje sem prebrala da tradicionalno tajsko masažo izvajajo na oblečenih?!

Je še katera bila na tem celodnevnem lenarjenju? Izkušnje?

Hvala

tajske masaže …ups

nisem bila na celodnevnem uživanju, bi šla z veseljem.
Sem bila pa na tajski masaži hrbta in ne, nisi oblečen, si pa pokrit z brisačo po določenih telesnih delih.

odvisno kakšno tajsko masažo..pri tradicionalni tajski si ponavadi oblečen…ženske majčka in hlače, moški samo hlače…vse dobiš tam… je pa res odvisno od salona do salona…

LP Jullie ******************************* http://jullie.moj-album.com/

A je to tisto, ko je presenečenje na koncu?

jaz sem dobila isto darlo od sodelavcev:-). Oblečene sem imela hlačke, tam dobiš haljo, ki jo pred masažo odložiš. potem itak ležiš na trebuhu.
lp

tessa –

kako je vse skupaj izgledalo? kkdaj si šla tja, kaj se splača izkoristit, …

Hvala za napotke

Živjo.

Jaz sem bila na tajski masaži hrbta z eteričnimi olji v Atlantisu in morem reči,da je bilo zadnjič!!! Maserka ni imela nobenega občutka. Masirala me je s komolci, pritiskala na hrbtenico in živce čisto ob njej. Rekla sem ji,da je premočno,da me boli. Za 5min je bilo vredu potem pa spet,bolečina in bolečina… Naslednji dan sem se zbudila z bolečinami po celotnem hrbtu. Občutek je tak,kot bi me nekdo pretepel in bi bila vsa v modricah. V glavnem tajsko masažo v atlantisu odsvetujem,ker so maserke zelo grobe in ne upoštevajo želje strank.
Sam ambient je res lep,mogoče za moj okus malo prehladen. Skoz me je zeblo v noge.
Nikoli več!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close