Najdi forum

tajska marca?

Marca grem na Tajsko pa me zanima kakšno klimo (temperature, vlago, vreme…..) lahko pričakujem v tistem času, če kdo ve? Hvala za odgovore.

lp

Pozdravljen/a

Lahko to pomagam ! Marca se ( ” praviloma”) prične sezona vročega in sušnega vremena. Odvisno od področja kje si a temperature na jugu ( BangKok, Krabi, Phuket se lahko dvignejo do 35 – 40C Na večer ne pade pod 28 !Na severu pa tudi zmeraj preko 30, zvečer je okoli 25 in ni toliko vlage ! Jaz sem imel marca v Bangkoku že tudi preko 40C pa tudi že solidnih 33 in dež !Težko je reči kaj bo letos a sigurno bo lepo in toplo, zadost vlage in če bo sreča boš mogoče celo doživela dež ! Skratka ti boš uživala na toplem, ko bo nas doma še zeblo !
MALO V POMOČ ŠE LINK;
http://www.guidetothailand.com/thailand-travel-information/weather.htm

Lep popotniški pozdrav

Kako pa je decembra?

Pozdravljen Roky !

Decembra so pav tako prijetne temperature ! Popoldne na jugu malo čez 30 in zvečer okoli 25 ( Bangkok, Phuket, Krabi, PhiPhi ). Lahko preseneti kakšna kratkotrajna ploha in kakšen oblačen dan ! Na severu pa do 30C popoldne in zvečer med 20 – 25 !če nameravaš na kakšen treking k gorskim plemenom ti bo kakšen kos tople obleke prav prišel !

Lep pozdrav

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close