Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Tajska-Malezija-Singapur

Tajska-Malezija-Singapur

Zivjo,

midva s fantom bi rada v treh tednih oblazila Tajsko in Malezijo. Se vam zdi to dovolj casa in cemu se splaca posvetiti najvec casa? Kako pa je s temi notranjimi leti, ce bi letela in tja in nazaj v in iz Bangkoka? je kdo ze sel to destinacijo? Ali pa nazaj iz Singapurja?
Kakrsnakoli informacija bi mi prisla prav.
Hvala
Mojcka

Zivjo,
glej, mogoci bo kaj v pomoc:
http://www2.arnes.si/~sspicika/malezija/malezija.html

lp, I.

Zivjo!

Tri tedne, dve drzavi. Moje mnenje je, da je premalo casa. Prevec letanja.
Lahko pa se odlocis, da priletis v Bangkok, ter se vrnes iz Kuala Lumpurja.
Odvisno kaj te zanima. Jaz bi izbrala samo eno drzavo.

Lp Misa

Odvsino od tega kaj želiš;
jaz sem 3 tedne potovali po Maleziji (od tega 4 dnevi v Singapurju), ker je toliko zanimivih stvari za videti in lani 3 tedne po Tajski, da sem videla vse kar sem želela…

In bi tebi priporočala isto, ker če ne boš konstantno na poti in ne boš si mogla ogledati vsega zanimivega…

lp

Se strinjam. V treh tednih si lahko ravno dobro ogledaš eno.

Ojla!

Jaz sem šel pred dvema letoma to varianto…seveda se da, samo si moraš izbrati prioritete, kar pač nimaš veliko časa…

moja pot: Bangkok 2 dni, Kanchanaburi…1 dan….nočni bus na sever Chang Mai…3 dnevni treking v džunglo…potem let Chang Mai-Ko Samui….2 dneva na Ko Phanganu…ladja do celine..južno od Ko Samuija (se ne spomnim dobro) in naprej z busom v Malezijo do Penanga oz George towna potem za 2 dni v Cameroon Highlands (trek v džunglo in plantaže čaja)..naprej v Kuala Lumpur (1-2 dneva), potem v Melako 1 dan in še na koncu Singapur 1-2 dneva…..

Še to varianta Tajska-Malezija-Singapur je preverjeno cenejša kot obratno…zaradi prevozov…

Torej ni panike…se da priti ja…je pa res, da nikjer nisi več kot 3 dni, moraš iti naprej…

Uživajta,

LP

Klavdij

no jaz sem potoval v smeri singapur-malezija-tajska to zimo. vse skupaj mesec dni, s tem da sem v zame nezanimivem singapurju ostal samo eno noč. stvar okusa, ampa zame je proti ostalim azijskim delom to tipično novodobno, bogataško kitajsko mesto brez duše. žal se mu približuje vancouver (po številu kitajcev, nad 50%) s katerega sem se pravkar vrnil.

najprej malaka, nato kuala lumpur, nato zahodna otoka penang in langkawi (na severu in vzhodu je bil monsun) in nato sem moral nazaj čez celo malezijo do singapurja (zaradi politike cathay pacifica s katerimi sem imel specialno karto in pozneje letel iz bkk do colomba) od koder sem letel v bangkok z najboljudobnim busom do sedaj. tam ostal samo en dan in dva dni ob vrnitvi, nato ponovno z busom do krabija, od tam na otok kolanta in nazaj krabi in nato v bkk. vendar moje potovanje ni bilo v smislu videti čimveč krajev, vendar se ustaviti kjer mi je bilo lepo in se še po možnosti vrniti kdaj v te kraje. zagotovo se bom vrnil na tajsko in jo prekrižaril celo ker je morje čudovito pa še drago ni. vendar za to rabim , v mojem stilu vsaj 2 meseca.
lp

Tudi meni se zdi 3 tedne absolutno premalo časa za ti dve državi….raje si oglej samo eno.. Jaz bi na tvojem mestu raje preverila varianto Malezije z Borneom ki je resnično čudovit…in Tajsko pustila za kdaj drugič, ali obratno…Če pa se boš odločila za Tajsko in Malezijo skupaj, ti pa tako kot Miša priporočam, da priletiš v Bangkok in se vrneš iz KL-ja,

lp, katja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close