Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice tajska in kambodza

tajska in kambodza

Ali je kdo bil pred kratkim? Zanima me predvsem pot iz Bkk do npr. Angkor Wata. S kom ste potovali, za koliko denarja, kje ste kupili vizo za v Kambodzo in za koliko? V Kambodzi nameravava ostati samo nekaj dni, nato pa greva na jug Tajske, malo po otokih. Mogoce pa greva do obale v Kambodzi. Se bova sproti odlocala. To bo moja ze tretja pot po Tajski, mozeva pa cetrta.

Bili tam z agencijo za novo leto. Letalski prevozi, iz Vietnama z hitrim čolnom.
Mislim, da je Tajska že malo mimo( bili tam pred 7 leti in se je res zelo veliko spremenilo na slabše, preveč turistično-zahodno se mi je zdelo.
Užival bi še v Pnom Penhu, Siam rep ( tajski poraz) je poglavje zase ( masaže 1 uro po tri dolarje), zdi pa se, da je Anghor Wat res dovolj tri dni, seveda pa osrednji tempelj ni vse, lepi templji se razprostrirajo cca 1 uro vožnje z avtobusom na vsako stran in je škoda biti tam in tega ne videti, še posebej Veliko jezero je res nekaj posebnega. Midva bova še šla vendar s poudarkom na Laos, Kambodžo ( obala!!) in jug Vietnama.

Srečno in uživajte!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close