tajska in kambodza
Ali je kdo bil pred kratkim? Zanima me predvsem pot iz Bkk do npr. Angkor Wata. S kom ste potovali, za koliko denarja, kje ste kupili vizo za v Kambodzo in za koliko? V Kambodzi nameravava ostati samo nekaj dni, nato pa greva na jug Tajske, malo po otokih. Mogoce pa greva do obale v Kambodzi. Se bova sproti odlocala. To bo moja ze tretja pot po Tajski, mozeva pa cetrta.
Bili tam z agencijo za novo leto. Letalski prevozi, iz Vietnama z hitrim čolnom.
Mislim, da je Tajska že malo mimo( bili tam pred 7 leti in se je res zelo veliko spremenilo na slabše, preveč turistično-zahodno se mi je zdelo.
Užival bi še v Pnom Penhu, Siam rep ( tajski poraz) je poglavje zase ( masaže 1 uro po tri dolarje), zdi pa se, da je Anghor Wat res dovolj tri dni, seveda pa osrednji tempelj ni vse, lepi templji se razprostrirajo cca 1 uro vožnje z avtobusom na vsako stran in je škoda biti tam in tega ne videti, še posebej Veliko jezero je res nekaj posebnega. Midva bova še šla vendar s poudarkom na Laos, Kambodžo ( obala!!) in jug Vietnama.
Srečno in uživajte!!
Forum je zaprt za komentiranje.