Najdi forum

tajska hrana

Kako je s hrano na Tajskem?
Ste jedli na ulici?
Kaj posebej priporočate da je treba probat’
kako pa je s sadjem?

Zivjo!

S hrano na Tajskem ni nikakršnih problemov!
Jaz in moje kolegice se nismo nič pazile, mogoče na začetku, ampak ko vidiš da vsi jejo vse smo tudi me jedle vse!! Jedle smo tudi na ulici, samo glej da hrano naredijo pred tabo! Hrana je poceni!
Pozorna moraš biti na led, čeprav smo ga mi jedle (pile, zmiksanega) v šejkih! Ki so noro dobro in osvežilni! Pij jih dan in noč! 🙂
Probaj pečene črve:) so kot čips……
Sadje pa smo tudi kupovale na ulicah in to kar narezanega ……
Probati moraš nujno palačinke, ki jih prav tako pečejo na ulici!
Me s kolegicami smo ves čas jedle stvari s tuno, tega se nikakor nismoprenajedle!

lep pozdrav

urška

Od kod prihajaš pa ti??

jap banana roti s cokolado (palacinke) so pa zmaga.. to mi je blo pa tko dobr da kar nisem mogu nehat jest 🙂 na ulici res lahko jes skor vse, sam pac mal pazi da je pred tabo narejeno.. drgac pa na otokih morska hrana obvezno, ce jo obozujes.. ker je ful fajn, sveza, fuuull pocen.

izkusnje so razlicne. Ko sva midva potovala, sva jedla razlicno hrano, od curryjev, tandori (indijska), pa vasih sadnih shakov itdd. nasi goreng, khat pham… pa se… zelenjavo v glavnem kuhano, sadje ..hmm tukaj se zatakne. Moj zelodec prebavi marsikaj, tudi lupljeno sadje (jabolka..), medtem, ko je kolega prezivel teden v bolnisnici zaradi takih sadezev. Priporocljivo je jesti le lupljeno sadje (banane, pomarance, ananas, papaja..).

lp, I.

Pa pripravi se tajska hrana je pekoca … Nasploh pa mi njihove tradicionalne jedi niso imele kaj nadvse dobrega okusa. Sploh zelena “zacimba” podobna petersilja … Ja naj samo recem da je se zdalec okusna kot petersilja … ugh … Ampak sicer sem v hrani uzivala … Poskusi tudi ti.

Caw

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close