Tajska-April
Midva z fantom sva imela namen odpotovati na tajsko 19.3 z agencijo,vendar je odpadlo zaradi virusa in vojne.Sedaj razmišljava o potovanju v lastni režiji in iščeva še koga.Imava bratranca na tajskem,ki nama bi organiziral nadaljna potovanja po tajski.Imava tudi narejen že program za 15 dni in okvirne cene.
Če koga zanima kako letovati se naj oglasi na spodnji naslov.Računava da bi odpotovala nekje v sredini meseca.Tisti,ki nameravate potovati na Tajsko prvič brez strahu saj vam lahko razloživa vse(kam,kaj,kako,letalska karta,viza,treking,hoteli,hrana,oblačila itd).
Sva iz okolice Maribora.
Zaželjeni predvsem pari.
lp
Cvetka
Predvidevam, da sta imela v planu iti s Collegiumom pa je potovanje iz znanih razlogov bilo odpovedano.
Bodita pametna in ne rinita sedaj tja dol, če še nimata letalskih kart.
Počakajta na naslednji termin, ko bodo spet organizirali. Vama toplo priporočam. Jaz sem bila z njimi od 24.11. – 15.12.2002. Fenomenalna organizacija, vse je klapalo, cena ugodna (sama ne bosta prišparala nič ali pa zelo malo), program dodelan, vodiča carska. V glavnem, ni za prehvalit! Garantiram, da bi enako slišala tudi od ostalih 30 udeleženih.
Dvomim, da bosta sama videla toliko kot v organizirani grupi.
Premislita še enkrat. Vseeno pa se zaradi enega potovanja na Tajsko ni vredno izpostavljati pljučnici in mogoče še čemu drugemu.
Lep pozdrav, Edi
Edita, te tvoje izjave pa so mal mimo (pa brez zamere)
…”sama ne bosta prišparala nič ali pa zelo malo”…
ponudba Collegiuma: Tajska za 19 dni 224.000 sit oz. 239.000 sit + kar vzameš s sabo in tam porabiš = ?
No jaz sem za 31 dni porabila nič več in nič manj kot 220.000 z vsem kar sem porabil zraven z vsem kar sem si nakupla in z vsem kar sem si privoščila!
…”Dvomim, da bosta sama videla toliko kot v organizirani grupi”
Nobena, še tako dobro organizirana grupa ti ne more organizirati potovanja bolje kot si ga organiziraš sam! Problem je že v tem da je skupina večja, to je več ljudi kar posledično pripelje do nezaupanja domačinov, kontakta (ko npr. loviš zadnji večerni avtobus ali po mestu iščeš najcenejše prenočišče) z njimi praktično sploh ni. Kolikor sem si ogledala program me moti že sam treking v Chiang Mai-u ki je kot naš Portorož ali Španska Malorca le da je brez morja, o ostalem pa ne bi izgubljala besed.
Da ne bo pomote, nič nimam proti Collegiumu niti proti ostalim agencijam in verjamem da si se ti super imela samo prosim ne s takimi (nepreverjenimi) izjavami.
Se pa popolnoma strinjam s tabo glede odložitve potovanja za nekaj časa.
Lep dan želim
Petra
Se 100% strinjam s Petro! Pa vi folk eni sploh nimate pojma kaj pomeni potovat sam. Pejte enkrat sami potem pa zacnite razpravljat. Pa se kam drugam pejte ko na to Tajsko. Collegium je drazji po celi fronti. Sej verjamem, da je zur, ampak ko gres enkrat sam je cisto drugace.
Pa izjava Davida in Cvetke, da imata bratranca, ki bo vse organiziral na Tajskem. Pa dejte nehat no! Ka vama bo karto za vlak kupu pa iz LP bral kam morta it??? Pa iz anglescine tistih lokalnih vodicev ki ves cas okol tebe skacejo prevajal? Pa bo zavil v prvi hotel pa vama zrihtu treking??? Jst mam pa na sestricno v Zagrebu, ki mi bo povedala kak nej na Krk pridem!
Sicer pa nehte ze s to Tajsko tecnart, kot da gre za najvecji potovalni uspeh zadnjega stoletja! Skullirite se, pejte tam, mejte se fajn, samo ne mi doktorata. delat!
LP
Forum je zaprt za komentiranje.