Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice TAJSKA – AKTUALNE CENE

TAJSKA – AKTUALNE CENE

Jest grem na Tajsko za december 2012. Zanima me ali se bo kdo takrat potikal tam?

dej mi piš na janez.dragan@gmail.com zanima me vse o tajski
kok boš dal za potovanje za kok časa greš
hvala ti
pa kok je letalska karta pa s katero agencijo greš
hvala ti lepa

Miha gre na Tajsko!

Jaz grem z družino decembra na Tajsko, da enkrat doživim božič in novo leto v kopalkah. Če se kje vidimo, častim pijačo.

Ojla mi bomo tam od 14.12.2012 do 07.01.2012 trije odrasli dva otroka (12 in 14), tudi mi bomo božič in novo leto v kopalkah na ko tao.

Za staro leto bomo mi nekje na severu, takoj 1.1. pa gremo z letalom na Koh Samui.

Hej, popotniki…

jaz pa se letos drugič odpravljam na tajsko na Phuket, pa me zanima, kje ljudje najdete nastanitve za ca 10 eur za sobo, ker jaz kadar gledam ni nič tako poceni, pravijo, da dobiš za ta denar kar ok sobo itd, kam se obrniti, ker sem rada stacionirana na eni lokaciji pa potem okoli pohajam, najrajši bi bila na patong beachu, lahko malo stran na kakem hribčku, da me cunami ne zalije…hvala za informacije, rada potujem, samo zaradi finančne situacije je treba malo šparati, pa upam, da ne bo kaj hudo pri kvaliteti…hvala že vnaprej…sara

Lokacija in cas bivanja pove vse, je pa res da sobe za 10 s tusem, hladilnikom in wc tezko dobis, lahko le souporabo. Zajtrki so okoli 2 do 4 evre, palačinke ali jajca, sadje, sok in kava ali caj. Nudili okoli 1, 5. Do 2, ribe okoli 5 evrov. En evro okoli 39 baht. Taxi letalisce okoli 500 baht, tuk tuk. Cca 150 na uro poceni, ceprav manj kot v ljubljani. Pijaca okoli30 do 60 baht, pivo 80 do 110, vino 90 kozarec.

Na severu, kjer sva trenutno, so cene do 50 posto nizje, riba 100 do 170, pivo 50, tudi na trznici veliko izbire. Coca 15, kava 40.

hej,

mi mogoče lahko kdo da kak namig kje dobiti poceni povratno letalsko karto okrog 500 – 550 eur /tako pravijo, da se jo da dobiti/ do bangkoka za obdobje od 1.-5.4.2013 pa ca 20 – 23 dni, bom zelo hvaležna…

Trenutno se da za ta termin dobiti:
München-Bangkok, 4.-29.4. za 555 evrov
Benetke-Bangkok, 4.-28.4. za 553 evrov

Oboje sem na hitro našel na skyscanner.net.

Morda se najde še kaj bolj ugodnega.

K_ris to je ena varianta, drži.
Veliko piše o tem tudi tukaj: http://poceniletalskekarte.si/poceni-letalske-karte-tajska

----- [b]Potuj poceni z letalom:[/b] [url=http://poceniletalskekarte.si]poceni letalske karte[/url] na [url=http://bit.ly/10HJOpn]Poceniletalskekarte.si[/url]

Ojla

Midva z punco odhajava 8.4-19.4. iz Münchna direkt let sicer malo drazje ampak traja le 10 ur in pol.
Najcenejse varjante pa se dobi na Swoodoo.Dol se nisva bila in upam da bo kul,iz BKK letiva na Phuket potem pa se prepustiva valu dozivetij,se pustiva presenetit s sabo pa samo pol prazen nahrptnik pa vsak tisoöaka v zep ko se pa vrneva sporocim kako je blo.
Aja a gre kdo isti cas dol.

Pa hvala za dobre info.

Kupljena karta Ljubljana-Bangkok 500€. Kdor gre naj preveri če so še tako ugodne cene.

Jaz potujem na Tajsko dec13/jan14 s Swiss Airom – Lj-Zurich-BKK. Karte sem kupila v marcu preko STA turizma, in plačala za odraslo osebo dobrih 600eur, za otroka do 12 let pa dobrih 500 eur + zavarovanje za riziko odpovedi ca. 30 eur po osebi.

Za prve 4 noči imam že rezerviran hotel v BKK – preko Bookinga, nato pa dalje…

V načrtu imam ogled BKK in morje – 2-3 otoke in morda kakšen nacionalni park?? Hčerka (8) želi videti slona in tigra 🙂

Zbiram ideje, kje je lepo. Nekako si predstavljam, da bi na morju najela hiško čisto ob morju…. ampak ne vem, kje naj jo najdem in kako naj jo rezerviram?

Za slone sem ugotovila, da jih na teh večjih otokih imajo (Koh Samui, Koh lanta), rada pa bi našla še kakšnega tigra, da mi ni potrebno potovat v tigrov tempelj.

Imam kdo kakšen predlog? Aha, pa kdaj naj kupim letalske karte BKK + morje? Že zdaj? je to mogoče urediti preko slo agencije?

Lp,
Brigita

Aha, na morju bom tudi med prazniki…. in je takrat peak sezona bi hiško rezervirala že kar “zdaj”. Plis za kakšno konkretno namestitev.

Sem pa na Agodi zdaj videla, da imajo nore popuste na hotele za tisti čas… Noro! npr. 14 eur za solo sobo z zajtrkom…. Ampak Agode še ne poznam.

Lp,
Brigita

Za rezervacijo preko Agode si lahko brez skrbi glede varnosti
Še bolje pa je da ceno na Agodi uporabiš kot izhodišče za pogajanja okrog cene sobe.

Danes dobil ponudbo iz kompasa: Ljubljana – Bangkok (prestop V zurihu), 526€ + 19€ rizika. Še na agenciji je bila presenečena da so karte tako poceni. Na adriji jo dobite za 510 vendar brez možnosti rizika odpovedi.
Vglavnem midva s punco greva od 13.avg do 15.sep in upava na dobro vreme 🙂 če se komu, da lahko napiše kaj najbolj priporočate za ogled oz. za doživet. Mislila sva iti predvsem na jug čeprav glede na napisano me sever vedno bolj mika 🙂
Je mogoče kdo zasledil možnost cagediving (potapljanja v kleti z morskimi psi)?

še eno vprašanje…mogoče kdo ve kako je z vizo? nekje sem zasledil, da če ostaneš dlje kot 30 dni si moraš še to uredit?

Pozdravljeni,
v koncu tega leta oziroma na začetku drugega,bi šel za tri tedne potovati na Tajsko,pa nekako ne najdem kandidata za zraven,pa me zanima če najdem kakšnega na takšnih straneh.Star sem 33 let sem prilagodljiv in ne kompliciram.
LP

Pozdravljeni,

Tudi sam s puco letiva na Tajsko sredi novembra za tri tedne. Karta je bila fantastičnih 470 EUR iz Ljubljane / Swiss Air, s prestopim v Švici.

A kdo potuje na podoben termin?

LP

Pozdravljeni,

kje ste dobili karto Ljubljana – Tajska za 470,00 eur v novembru 2013?

Hvala.

LP

…na STA Lj sem jih vzel…

Spodaj link do trenutno fantastične ponudbe za cca 450 eur iz Milana…cena velja le do 8.8.

http://www.staljubljana.com/coolakcije/q/prikazi/379

Ali je kdo bil pred kratkim na Tajskem? Kakšne sveže informacije?

Hvala…

Lp

@Positivo:
s kolegom letiva v začetku novembra – verjetno isti let, tako da se vidimo 🙂

@Nec:
Mislim, da ne bo isti let…naš piči 15. Novembra…kakšni so kaj plani? Kam ga pičite?

@Positivo:
škoda, mogoče se kje dol vidimo 🙂

Pot sva si s kolegom začrtala bolj okvirno, se bova dol prepustila “filingu” kako in kej 🙂
Drugače pa nekako v tem stilu – takoj iz BKK “oddelat” sever, potem let na jug, tam malo morskih uživancij in za finiš še par dni BKK, prilagajli se bomo pa sproti kot bo čas in kraj pokazal 🙂
Brez komplikacij 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close