tajna številka..
Mojo sodelavko je nekaj let zalezoval nek tip, ki se ga nikakor ni mogla odkrižat. Ni bil nasilen, le nenehno jo je čakal, vabil na zmenke, klical, ji pošiljal rože… (je poročena)
Spremenila je svojo številko in jo dala med tajne, da bi imela vsaj doma mir pred njim.
Pa je nekdo od zaposlenih to številko tipu zrihtal. Prvič, ko jo je poklical, je naredila tak halo, da so na Telekomu par ljudi odpustili, med drugimi pa je zavladal tak strah, da je bilo groza.
Mislim, da je imela prav. Če je številka tajna, je tajna z nekim razlogom. Se strinjam, da mora človek, ki jo razkrije, izgubiti delo. So stvari, ki se ne smejo počet. In to je to.
Sprijazni se in ne sili drugih v “drek”, ker si nekaj tako želiš.
Stopi do tega človeka in uredi po normalni poti!
janja24,
a če tebe spolno nadleguje en tip in ti mu vztrajno govoriš, naj te pusti pri miru in greš stran, on te še naprej “šlata”, a potem bo tudi vse ok, saj zakoni “zakoni so zato,da se kršijo..” halooooooo??
ta je pa ena bolj bosih, ki sem jih slišala zadnje čase, pa imam v službi opravka s takšnimi in drugačnimi ljudmi.
ma ok, saj jaz nisem tega cloveka nadlegovala, v bistvu gre za to, da enostavno ni osebe,ki bi mi to številko lahko povedala,saj nimava nekih skupnih znancev ali prijateljev..pa samo vprašala sem, saj sem slišala, da se pač to dogaja..nisem napisala, da hočem da zdaj zaradi tega nekdo izgubil službo..v bistvu pa se dogajajo precej hujše stvari, pa ljudje ne izgubljajo služb..nikomur nisem hotela nič slabega, pač sem povprašala,ker tukaj gor pač prideš do marsičesa, pa sem pač poskusila..
Forum je zaprt za komentiranje.