Taiska in otoki
lep pozdrav vsem
2.3. potujem na taisko! V bkk mislim ostati 2 dni,potem pa letim 5.3.z airasia v krabi.
zanima me kam potem!? kje mi svetujete da se nastanim? gledala sem railey beach ampak me skrbi ta plima in oseka! vi ,ki ste že bili na tem delu taiske! Kaj mi priporočate?, za nastanitev bi plačala nekje 1000 do 1500 bht! želim pa si palme in exotiko ob sami plaži! a je na otokih kaj drugače kod na railey beach? saj sem videla da ko se morje umakne ostane samo blato:(
aja pa še to,a je kdo že letel z emirati (airbus) ? skrbi me da nebova imela dosti placa,sa sva oba visoka!:))
Plima in oseka sta kar problem v okolici Krabija. Ko je voda nizka lahko hodiš od enega do drugega zaliva. Tko da okolica Krabija za plavanje in snorklanje ni najbolj ugodna. Maš pa milijon drugih stvari za počet. S kajakom greš lahko odkrivat podvodne jame, Krabi je raj za plezalce, od raileya maš možnost it na številne enodnevne izete. Skratka dolgčas ti ne bo.
Glede otokov: Kho Phi Phi je ful blizu ampak ti ga ne priporočam, ker je fuuuul turističen (jst sem bil pred cunamijem dol tko da zdej ne vem kaksna je situacija). Kho Lanta ni ravno tipičen tropski otok-plaže so slabše (drugačne) kot drugod na tajskem.
Če hočeš doživet pravi tropski raj pojdi raje na drugo stran Tajske na Kho Phangan. Pol dneva vožnje pa si tam.
Glede cene: jst sem spal na sosednji plaži Ton son bay (spodaj maš link do zemljevida) pa sem plačal 100 bahtov za bungalovček. Sem pa bil v nizki sezoni. Ti pa vseeno priporočam–če ne iščeš luksuza. 1000 bahtov se mi zdi za Tajsko absolutno preveč.
http://www.krabi-guide.net/images/railay-beach-map.jpg
toliko za enkrat
Forum je zaprt za komentiranje.