Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tabletke ali kaj?

Tabletke ali kaj?

Ok, mogoče se mi obeta nova veza, zdaj pa sem v dilemi, kaj naj. Tabletk nikoli nisem jedla, tudi česar koli drugega ne obvladam/nimam, ker pač ni bilo potrebe, pa me zanima vaše mnenje. Je za začetek dovolj, da prakticirava le kondom ali zaščita ne bo povsem zanesljiva?? Predvsem me skrbi zaradi možnosti zanositve, ker zdrava sva oba, torej ne rabiva zaradi preprečitve kakšnih okužb. Ne bi pa se rada ves čas bala, da ne ‘staknem’ kakšnega trebuha.

Še to, da nad tabletkami nisem navdušena oz. se mi celo odsvetujejo. Če že, koliko prej bi jih morala začeti jemati?

Uporanita kondom.

Nikjer ne omenjaš poroke, govoriš pa o spolnih odnosih, kondomih in tabletah. Kako te ni sram. Tole berejo tudi mladostniki, katerim cerkvena in domača vzgoja narekujeta spolnost šele na prvo poročno noč oziroma po poroki.
Kam gre ta svet? Povsod en sam razvrat…

Vsaj ena MONa, ki razmišlja pravilno in pametno.

Kondom in vedno pri sebi postkoitalne tabletke Norlevo za slučaj, če kondom poči. Če se vzame tabletke nemudoma je zaščita enaka kot pri zaščiti s kontracepcijskimi tabletami.

vidim, da ti je glavna skrb zanositev ! ampak , draga moja, kaj pa spolne bolezni ! dokler nisi prepričana kako in kaj , uporabljaj kondom !!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close