Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style tableti za bujnejše oprsje

tableti za bujnejše oprsje

Hello, po vseh revijah vidim reklamo za bujno povečanje prsi _ BUST PLUS, ki dela baje čudeže. Kapsuje naj bi bile narejene na osnovi pubertetniškega hormona…a ima katera s stem izkušnje in če, kakšne. Kaj se pa zgodi potem ,ko prenehaš jest te kapsule?A prsi padejo spet dol…

Hvala za odgovore, LP Ronči.

živjo moja prijateljica jih je skoraj eno leto uporabljala in šele takrat so bili vidli rezultati,sedaj ima lepe prsi z lepim dekoltejem,prej jih ni imela skoraj nič

Mene bi bilo malo strah uporabe teh tablet: če so res na bazi pubertetniškega hormona imajo morda tudi kakšne pubertetniške stranske učinke, kot npr. akne. Sama sem namreč še zmeraj nagnjena k njim, čeprav se približujem 30tim….

Pazljivo s tabletami. Vedno, ko boste poskusni zajček glede sprobavanja efektov, vam priporočam, da se posvetujete vsaj z osebnim zdravnikom. Za hormonsko neravnovesje, da se poruši, je recimo dovolj že vseskozi prisoten stres, zato se ne igrajte, če se vam ni potrebno z nekimi tabletami, ki po možnosti niso niti strokovno testirane.

Ne nasedajte ” naravnim čudežem” s pomočjo tablet, da vam ne bo kasneje žal in praktično ne boste mogle morda zaradi posledic zadevo spraviti niti v prvotno stanje.

Je ena nekje rekla, da ji je vse drugo zraslo, razen dojk he he.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close