Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek tablete za hujšanje Slim line soft Gel

tablete za hujšanje Slim line soft Gel

dober večer..je mogoče katera slišala za te tablete sem brala na forumu o njih in same dobre izkušnje imajo z njimi…..lep večer…

Za tole nimam pojma, vem pa da lipo 6 hers deluje.

Sem uporabljala Slim line tablete za hujsanje, in sem bila zelo zadovoljna. v enemu mesecu sem imela res dost dobre rezultate ki so ih vsi opazili. Prisezem. Sem navadan clovek ki se celo zivljenje bori z kilogramami in vam najsiskreno povem da so dobri.

Tika -toka bila bi ti zelo hvalezna za info kje v sloveniji se lahko narocijo kapsule slim line..hvala in se veliko uspehov…

naročiš lahko na facebooku pod imenom SlimLine – Club Slovenija

https://www.facebook.com/SlimLine-Club-Slovenija-1778571709074327/

Te so zagotovo ta boljše , pa unih ostalih nekaj tisoč skupaj s čaji tudi, glavno da se kupuje in vsaj denarnmice hujšajo in posledično denar kroži. 🙂

Iskreno priporočam tablete Garcinia Cambogia G Complex, osebno sem preverila in po moje ni boljših.

Celo zivljenje sem trudila hujsati in probala vse dodatke in fat burnerje a nic ni pomagalo ! Dokler ni moja soseda shujsala 35 kil in ko sem jo vprasala kaj je delala mi je rekla da pije slim line soft gel seveda nisem verjela da to pomaga ker sem ze use probala in sem si uzela za foro …sedaj sem z njimi shujsala 15 kg dobesedno nic ne delam samo vzamem eno tableto vsako jutri po zajtrku tako da vsi ki imate slabo mnenje o teh stvareh to morate probat ! Upal da sem kateri pomagala z tem textom. Lp

Pol gredo pa jetra pa – pa.

ni nič. A boš celo življenje te tablete pol jemala? Sama mam velike probleme z zgubljanjem odvečne teža, ampak zdej sem pa pogruntala recept kako izgubim vso odvečno težo v cca. 3 mesecih oz. pol leta (20kg +). Presekat moraš stare navade pol pa vztrajat na tem pa bel cuker in moka sta smrt!!

saj to vemo, ampak mi bi tabletke, pa pohane piščance in zrezke s pomfrijem, pa sladicam in alkoholu se ne bi odpovedali.
kaj šele lenarjenju…

Ne pretiravite z jetri ni nic narobe tablete slim line so na naravni bazi …. kar se tice pa z vracanjem kilogramoc je pa tako tablete ti spremenijo presnovo in ze ko ti zavirajo tek manj jes in tako krcis zelodec ko pa nehas je pa treba tako kot po vsaki dieti paziti malo kaj in kako jes!! Ponavadi se usi po dietah zacnete basat pol pa recete da so diete krive!!

Pred časom sem probala garcinia cambogio. Nisem rabila veliko ampak saj veste nečimrnost in to pa sem poskusila. Po približno enem mesecu me je začel boleti trebuh. Ker nisem povezala je prišlo tako daleč, da so mi ugotovili rane na želodcu, vnetje dvanajsternika, jetra niso dobro delala… skratka kup težav… Po prenehaju jemanja tablet se je stanje v cca. 14 dneh izboljšalo.
Punce ne gledat samo na kg. Redna vadba pa se bo telo tudi preoblikovalo.

*** lupus pilum mutat, non mentem *** ** malus omnia in malum verit **

Kaj vsebujejo te tablete?

aha: https://www.fda.gov/Drugs/ResourcesForYou/Consumers/BuyingUsingMedicineSafely/MedicationHealthFraud/ucm262254.htm

vi pa se kar špilejte z zdravjem

Naravna je tudi mušnica, pa šmarnica tudi :))

Pijem tablete z garcinijo. Ravnokar bo steklenička prazna. Niso mi nič škodile, pa tudi koristile ne. Jaz ne vidim čisto nobenega učinka.

pozdrav!ja upravo završavam treću kutiju kapsula i šokirana sam učinkom…za dva mjeseca -16kg i ne samo to,kapsule su mi djelovale tako da sam se u obujmu smanjila još više tako da imam osjećaj da sam smršavila 30kg,a ne 16 možda i više!Nakon poroda imala sam 90kg kapsule sam počela piti sa nekih 82kg-84kg neznam točno jer je variralo,a sad imam 68kg!

Punce tablete slim line so top sploh nisem nic delala pa sem v 2 mesecih shujsala 12 kg priporocam vsem ki imajo tezave z kg. Narocla sem ih pa na spodnji povezavi

https://www.facebook.com/SlimLine-Club-Slovenija-1778571709074327/

Punce tablete slim line so top sploh nisem nic delala pa sem v 2 mesecih shujsala 12 kg priporocam vsem ki imajo tezave z kg. Narocla sem ih pa na spodnji povezavi

in potem svizec zavije čokolado v folijo… verjetno jih prodajaš

V enem mesecu sem izgubila 6 kg z slim line in jih res priporocam vsem . Sedaj tudi moje prijateljice ih pijejo in use imajo izgubo do 10 kg na mesec ! Res edine tablete do sedaj ki so mi delovale.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close