Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ta svet se ze dolgo ne vrti vec v pravo smer

Ta svet se ze dolgo ne vrti vec v pravo smer

Monovci, vam je vsec taksen svet? Mislite da bo kdaj boljse. Jaz mocno dvomim.

Odgovor na objavo uporabnika
Pravi slovenc, 03.07.2021 ob 18:57

Monovci, vam je vsec taksen svet? Mislite da bo kdaj boljse. Jaz mocno dvomim.

Nikoli se ni niti vrtel. Ljudje so bili od nekdaj usekani gradili piramide, da so lahko faraoni šli v posmrtno življenje, obrezovali penise, žrtvovali ljudi, pobijali služabnike ko je faraon umrl, da so ga služili tudi v posmrtnem življenju, od raznih vojn in inkvizicij ter lahko bi v nedogled naštevali.

Vsake toliko pride očiščenje – vojna, ki postavi stvari na svoje mesto in pokaže ljudem, kaj je res pomembno. Mislim da bo prišla prej kot v 10 letih.

Hajajja, 03.07.2021 ob 19:22

Vsake toliko pride očiščenje – vojna, ki postavi stvari na svoje mesto in pokaže ljudem, kaj je res pomembno. Mislim da bo prišla prej kot v 10 letih.

Predvsem očistiti homofobov, usekanega babjega šusa in RKC!

LEGENDA MONA, 03.07.2021 ob 19:44

Predvsem očistiti homofobov, usekanega babjega šusa in RKC!

Kako je nekdo lahko peder kot si ti, hkrati pa sovraži ženske? Ponavadi so pedri in ženske ful frendi.

Da nisi mogoče str8? Tako kot viharc? On ni peder, pa sovraži babe.

ne, ker se je izgubil svoboden duh v posamezniku. Neke zle sile so povsod na svetu porinile na površje zlobne ljudi, ne samo pri nas, ker so politiki ratali ljudje, ki verjamejo v religijo v kateri prevladuje vojna med ljudmi.

Nikoli ne bo bolje,žal.

Svet je lep, težave in krivice so vedno bile in vedno bodo. Če ne znate živeti in uživati v življenju mimo le-teh, je nekaj narobe z vami. Imate samo eno življenje, ni to generalka ne testna vožnja. To je ta en met, pa glejte da bo vreden.

Hvaležnost, čuječnost in fokus. Samo to potrebujete. In pogled na peščeno uro

Hmmm421, 04.07.2021 ob 09:32

Svet je lep, težave in krivice so vedno bile in vedno bodo. Če ne znate živeti in uživati v življenju mimo le-teh, je nekaj narobe z vami. Imate samo eno življenje, ni to generalka ne testna vožnja. To je ta en met, pa glejte da bo vreden.

Hvaležnost, čuječnost in fokus. Samo to potrebujete. In pogled na peščeno uro

Jp. Ni kaj dodati.

Uzivanje v tem, kar je dano.

Samo upajte, da se nikoli več ne reciklirate na ta planet.

Svet je lep in uživati moramo v malih stvareh, kajne – neverjetno kako imate nekateri sprane možgane!

Mogoče je pa tako bolje, ker resnice marsikdo ne bi prenesel.

Ime ali vzdevek, 04.07.2021 ob 09:58

Samo upajte, da se nikoli več ne reciklirate na ta planet.

Svet je lep in uživati moramo v malih stvareh, kajne – neverjetno kako imate nekateri sprane možgane!

Mogoče je pa tako bolje, ker resnice marsikdo ne bi prenesel.

Vsak si svojo resnico kreira sam, ostali pa travmirajte in životarite do smrti, noben vam tega ne želi preprečiti.

Lepo je srat s polno ritjo. Me res zanima če bi živel npr. v Siriji ali kje v Afriki ali bi še pisal take monade. Nekateri se vsak dan borijo za svoje preživetje, mi v bogatem zahodnem svet si tega sploh predstavlati ne moremo. Ni se pa treba delat norca s kvazi filozofijo.

Neprijavljena, 04.07.2021 ob 10:15

Lepo je srat s polno ritjo. Me res zanima če bi živel npr. v Siriji ali kje v Afriki ali bi še pisal take monade. Nekateri se vsak dan borijo za svoje preživetje, mi v bogatem zahodnem svet si tega sploh predstavlati ne moremo. Ni se pa treba delat norca s kvazi filozofijo.

In kaj točno ti počneš, da njim ni tako hudo? Ne mi prosim s hinavsko dobrodelnostjo in lažnim sočutjem.

Bilo nekoc. Ce se ne veste, naso usodo nam drugi krojijo. Akterji ki upravljajo s tem planetom.

A bejž no, 03.07.2021 ob 20:25

Kako je nekdo lahko peder kot si ti, hkrati pa sovraži ženske? Ponavadi so pedri in ženske ful frendi.

Da nisi mogoče str8? Tako kot viharc? On ni peder, pa sovraži babe.

Nimaš pojma. Geje privlačijo možati moški. Babji šus pa nas spolno ne privlači in  celo odbija. Največ homofobnega dreka pa prileti ravno iz ust babovja, ker so gejem fouš ker ne rabijo babjega šusa v življenju in trpi njihov narcistični krhek ego. Pa da ne boš mislilo da babji šus ne teži gejem, da mogoče niso še srečali prave ženske in si umislijo da so one tiste prave. Samo zaradi pumpanje lastnega ega in usekanosti. Skratka odvratno na kvadrat. Drugega od babjega šusa ni za pričakovat. Ne vidite pa da niste ničemur podobne in da take grdote ne premore niti oceansko dno. 😉

Larifari, 04.07.2021 ob 11:02

Bilo nekoc. Ce se ne veste, naso usodo nam drugi krojijo. Akterji ki upravljajo s tem planetom.

In vse se razvija v ciklusih, od polne ozaveščenosti do polne samopozabe, kjer trenutno smo. Večina se ne vpraša bistvenih vprašanj: kdo sem, od kod prihajam in kam vse to pelje. Skrit nam je smisel vseživljenjskega učenja o sebi. Že Stari grki so vedeli, česar mi ne vemo več: Spoznaj sebe in spoznal boš svet. Ker o svojem bistvu ne vemo praktično nič, se pustimo izkoriščat mafijcem, ki se imajo za elito in lastnike sveta.

Hmm, to je že moj dedek govoril v 70. letih prejšnjega stoletja.

Avtor in kam ter kako bi se moral vrteti svet, da bi bilo tebi po volji?

LEGENDA MONA, 04.07.2021 ob 11:27

Nimaš pojma. Geje privlačijo možati moški. Babji šus pa nas spolno ne privlači in  celo odbija. Največ homofobnega dreka pa prileti ravno iz ust babovja, ker so gejem fouš ker ne rabijo babjega šusa v življenju in trpi njihov narcistični krhek ego. Pa da ne boš mislilo da babji šus ne teži gejem, da mogoče niso še srečali prave ženske in si umislijo da so one tiste prave. Samo zaradi pumpanje lastnega ega in usekanosti. Skratka odvratno na kvadrat. Drugega od babjega šusa ni za pričakovat. Ne vidite pa da niste ničemur podobne in da take grdote ne premore niti oceansko dno. 😉

Skratka, kar hočeš povedat je, da si poženščen dedec, ki ga privlačijo možati dedci, ampak te možate dedce pa bolj kot poženščene pedrule tvoje sorte privlačijo ta prave ženske, a ne.

In zato pač sovražiš ženske, ker so ti konkurenca. Ti jih sovražiš iz tega razloga, viharc npr. pa zato, ker nikakor do peechke ne pride.???

A bejž no, 04.07.2021 ob 14:17

Skratka, kar hočeš povedat je, da si poženščen dedec, ki ga privlačijo možati dedci, ampak te možate dedce pa bolj kot poženščene pedrule tvoje sorte privlačijo ta prave ženske, a ne.

In zato pač sovražiš ženske, ker so ti konkurenca. Ti jih sovražiš iz tega razloga, viharc npr. pa zato, ker nikakor do peechke ne pride.???

Za feminilnega geja (twinka) je dovolj že da si natakne lasuljo, petke in žensko spodnje perilo, da se heterotu dvigne hurac in ga natakne. Kot babji šus se lahko tudi moški izumetniči in nafila s silikoni ter postane trans mutantka. Heterota celo tvrda motka med nogami mutanta ne moti dokler ga lahko vtakne v ritko. To ga celo vzburja, ker jim partnerke ne dajo v rit. Izumetničeni babji šus niste nič nenadomestljivega in neprecenljivega kot si v usekanih beticah umišljate. Heterotu se lahko celo dvigne na froca kot duhovnikom. Nimate pojma kakšne afne guncajo vaši hetero partnerji, bratje in očetje online in v reali za vašimi hrbti. In na tvojo žalost nisem poženščen gej. Me pa beta heteroti s trapastim slabim okusom in takimi sposobnimi nategnit vse živo kar leze ne zanimajo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close