Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek TA PRAVE AL PODPOLCANE???

TA PRAVE AL PODPOLCANE???

Zanima me, kako gledate na estetsko povečanje prsi? Odobravate al ne…No, razpišite se malo…Meni je vsekakor lepše večje, četudi ni naravno…;)

Ajd

Neeeee! Za kozlat. Naj pa le ma vsako tele svoje vesele.

Prsi so najboljše,če so lepe in take kot vam jih je podarila narava,toda popravki so možni,če imate denar in voljo do popolnosti.

vseeno……odvisno, kako zgledajo!
Prevelike pa mi niso preveč všeč.
Hja….mogoče bi si pa pri “podpolcanimih” rahlo bal, da jih nebi s premočnim stiskanjem počil…..-:(((

Avtor: ALF
Datum: 30-07-04 11:11

Prsi so najboljše,če so lepe in take kot vam jih je podarila narava,toda popravki so možni,če imate denar in voljo do popolnosti.

——
zanimivo, podučno, koristno, pametno, inteligentno, ………………

ja kaj pa tipi,a naj si dajo povecat prijateljcka ce je premajhen?Ali je lepsi naraven,pa majhen?

hehe….mejcken, normalno….je tako luskan :)))))))))

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Ta prave, pa naj bodo majhne ali velike, stoječe ali viseče. Umetne so za okrog kazat in za komplekse zdravit.

samo replika na vprasanje…
Meni osebno so silikonske prsi Lepe (seveda ce niso preterano prevelike!)
SomeOne

Tudi meni so umetne lepe (seveda so lahko tudi grde), ker pa jih še nisem otipal, pa je vprašanje koliko funkcije obdržijo s tem, če ženska dotika ne čuti več enako, pa tudi dotikati se jih je verjetno malo drugače, ko veš da je pod kožo neka umetna masa. Jaz sem za naravne.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja pa če ga vmes zarineš lahko še počijo.

moj znanec je nekoč na to temo povedal, da je bil s super bejbo (tako ta hitra varianta, zato govorimo o super zgolj z vizualnega stališča). pa sta se spravila k stvari in jo je zagrabil za joškice, pa ga je vse minilo, ker so bila umetne. menda je filing prijet umetno zadevo čist mim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close