TA Atlas Airtours
kot, da bi vprašala, če kdo pozna kompas…. zelo stara hrvaška agencija. ima poslovalnico v sloveniji, jaz sem se prijavila po telefonu ko smo šli z njimi v turčijo. pač vse ok. edina pripomba je, da so vodiči hrvaško govoreči, 90 % gostov nas je bilo pa slovencev. ampak mene to res ni motilo (tudi pri guletu lahko naletiš na vodiče, ki ne govorijo slovensko). imajo lete iz brnika in zagreba, kar je mogoče komu bližje.
Ojla,
jst moram rečt, da sem bila z vodičem Atlas Airtoursa v Sharm el Sheikhu zlo zadovoljna, fant tudi že kar dobro govori slovensko (se zelo trudi), pa tudi kar se papirjev tiče je vse štimalo.
Moram rečt, da sem bila z njim bolj zadovoljna kot pa z vodičko Kompasa na Djerbi.
Vse pa je odvisno od vsakega posameznika 🙂
pozdravljeni,
takšna mnenja sem hotela slišati od vas, ne pa, da me kdo uči kaj je zaena agencija. Ja Kompasov predstavnik na Djerbi je bil lani izgubljen – je pršla skupina in so bili vsi prestrašeni in v hotelu na recepciji kar čakali, seveda predstavnika pa od nikoder. No večina jih ni znala tuje jezike- reševali oziroma pomagali so jim predstavniki druge agencije in pa nekateri gosti. Sicer pa je na Djerbi oziroma v Tuniziji uradni jezik arabščina in za njo je francoščina kot drugi uradni jezik. če znaš francosko si na konju, čeprav v nekaterih hotelih se trudijo tudi z angleščino in nemščino, zanimivo pa je slišati tudi slovenščino. V hotelu Abir je Janez iz Novega mesta (tko pravi on), ki že kar v redu govori slovensko.
Jaz hodim na dopust vedno z Atlasom, ker so veliko boljši od slovenskih agencij. Z njimi sem bila v grčiji na Kosu ter v Egiptu. Vodič Davor, ki je bil z nami v Egiptu je bil odličen. Govoril je slovensko, zelo strokovno podkovan. Pri tej agenciji je vedno vse tako kot se dogovoriš. Vodiči so ti vedno na voljo in znajo svetovati.
Meni so odlični
lp
Nity
Forum je zaprt za komentiranje.