Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek t2- tv ne dela

t2- tv ne dela

Tv ne dela, se ne prižge. Imamo t2 ( Ljubljana). Ima še kdo probleme?

Enako se mi je zgodilo prejšnji teden. Sem izklopila in spet vklopila vmesnik, potem pa ugotovila, da sem na daljincu za programe pritisnila rdeč TV gumb. Ko sem fa “odpritisnila”, je tv spet delal.

Te stvari sem že vse odpritisnila. Nič. Na tv ne gori lučka. Najbrž je TV crknil’ :(((

Te stvari sem že vse odpritisnila. Nič. Na tv ne gori lučka. Najbrž je TV crknil’ :(((
[/quote]
Ponavadi se take okvare zgodijo ravno okoli praznikov.
Iztakni vtič TV sprejemnika iz vtičnice in na to vtičnico priklopi sesalnik ali sušilnik las, da vidiš če je napetost v vtičnici. Lahko si tudi po nesreči izklopila gumb za vklop, če si brisala prah.
Še ena možnost je varovalka v sami televiziji, ki pa jo (ponavadi) ne moreš sama zamenjati…

Ponavadi se take okvare zgodijo ravno okoli praznikov.
Iztakni vtič TV sprejemnika iz vtičnice in na to vtičnico priklopi sesalnik ali sušilnik las, da vidiš če je napetost v vtičnici. Lahko si tudi po nesreči izklopila gumb za vklop, če si brisala prah.
Še ena možnost je varovalka v sami televiziji, ki pa jo (ponavadi) ne moreš sama zamenjati…
[/quote]

Vse že prečekirano. Jutri gre k dr. za TV. Če se bo kaj dalo, sicer pa novega.

Vse že prečekirano. Jutri gre k dr. za TV. Če se bo kaj dalo, sicer pa novega.
[/quote]
Če res ni nobenega znaka, potem je res to prava rešitev. Samo NA SERVISU SE NAJPREJ pozanimaj, koliko bo stalo popravilo in glej tudi na samo starost televizije, da se potem ne tolčeš po glavi zaradi velikih stroškov.

Ja, vem, kako gre. K sreči imamo znanca, ki to počne in ta nas ne bo nat….;). TV ima že kar častitljiva leta;zelo možno je, da bo dobil naslednika. Upam samo, da bo, karkoli že, jutri urejeno.

Tudi gre. Ni za večdnevno gledanje. Za denes in jutri bo že šlo.

[/quote]
A si tudi iz ruterja izklopila/vklopila električni kabel?
Za vsak primer pokliči še podporo na t2, mogoče lahko kaj naredijo, preden odpelješ tv na servis.

Pokličeš T2, ti lepo razložijo, kaj vse poskusi. Za praznike pa res ne moreš bit brez TVja 😁

Pokličeš T2, ti lepo razložijo, kaj vse poskusi. Za praznike pa res ne moreš bit brez TVja 😁
[/quote]

Sem poklicala, nič niso mogli,smo vse poskusili. Jutri grek dr. Ali dobi naslednika. Bomo videli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close