Najdi forum

T-2 v krizi?

Na T-2 jim pa zadnje dni nekaj očitno dogaja. Danes so celo njim odpovedali telefoni. Če se bo to (pre)pogosto ponavljalo, potem… je jasno, zakaj je cena za 50 % nižja od SIOL-a. Smilijo se mi predvsem tisti, ki so odjavili telefonijo in kabelsko TV in prešli na T-2. Očitno so te storitve še dokaj nezanesljive.

a veš kaj pomeni t2

dva tehnika ali tehnika 2

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Potem sem lahko zeelooo zadovoljen, da mi povezava sploh kdaj dela, al kaj? LOL

tudi na Amis-u nekaj šteka.

Sedaj se T-2 opravičuje, da jim je Telekom zjutraj nenapovedano štrom odklopil. Morda res samo konkurenčne težave?

Direktor T-2 je poleti na radiu rekel, da jim je Telekom v prostorih, kjer so imeli svoje naprave ugasnil klimo in prižgal radiatorje.

T-2 zna biti trn v peti Telekomu ter tudi marsikateri kabelski televiziji, ki jim bo optika odnesla veliko naročnikov.

Tudi SIOL mi danes cel dan šteka(je povezava in je ni).

Hehe, morda so pa sedaj štromarji pobrkali žice in so pomotoma odklapljali siol.

Sem se ravno mislil preklopit na T-2 da ne bi bil pri tako pokvarjeni firmi kot je Telekom, zdaj pa res ne vem kaj naj.

Ah, saj ni tako kritično, cenovno se prav gotovo izplača. Itak nimaš nobenih obveznosti in vezave. Lahko kadarkoli presedlaš drugam.
Edino telefonija je morda malce vprašljiva, kadar jim kaj zataji. Ampak, saj imamo večinoma že vsi mobitele.

Tako sem tudi jaz razmišljal, tudi če mi kdaj net crkne ni problema, ker nisem v ničemer vezan nanj.

A si na začetku tudi tako pljuval po… ? :)))

Ravno vesel nisem bil tega, da smo v našem naselju v ceni stanovanj plačali tudi vso infrastrukturo, tudi za telefonijo, potem pa še 100.000 za tel. priključek.

Mogoče bi si Tajfun ogledal slikovni dokaz… :)))

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Klemen, ko smo že ravno pri slikah – tvoje ni možno odpreti. Tudi moje nastanejo takšnele, kot je tale tvoja – z velikostjo 1K.
Se ti mogoče sanja zakaj?
Ali je to res odvisno od IE explorerja ali je Primož kaj šaril po nastavitvah za forume?

Moj PC ne pokaže slike. Kaj je narobe?
Pokaže samo rdeči X.

Dokaz o čem?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close