Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek T 2, siol itd.

T 2, siol itd.

Kakšne so vaše izkušnje s ponudniki interneta in kateri je najbolj ugoden?

T-2 je men boljsi od siola. Imela siola trojcka (tv, telefon, net) pa na tv so vsak vecer motne ker ko je linija preobremenjena se najprej pozna na tv potem se na netu, kljub temu da ti zagotavljajo da to ni res. Razocarana nad njimi 3000 na uro. Na t-2 nimam eh problemov.

A imaš paket TV, Internet in telefon?

t2,definitivno.

Jaz imam pa siol že od nekdaj in ga ne menjam. Zelo zadovoljna. Imam pa samo internet brez tv-ta tudi meni ni všeč.

Povezavo itak v obeh primerih zagotavlja …. Telekom.

Vsi problemi, ki sem jih imela do sedaj s Siolom, so izvirali od …. Telekoma (beri: težav na njihovi centrali).

volja absolutno zmaga!

Vendar še vedno velja:

*Povezavo in telefonski priključek zagotavlja Telekom Slovenije, internetni dostop zagotavlja VOLJATEL.
**Povezavo in internet zagotavlja VOLJATEL, telefonski priključek zagotavlja Telekom Slovenije.
***Povezavo, internetni dostop in IP-telefonijo zagotavlja VOLJATEL. Povezava je možna samo na lokacijah, kjer ima VOLJATEL svoje centrale (Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj, Novo mesto, Trbovlje, Nova Gorica, Postojna, Koper). Možnost priklopa preverite na http://www.volja.net

Vir:

Ma jaz sem jo poiskusila:-( nikoli več

T-2, v zadnjem času so ca. 5 prijateljev prešli na T-2…

Minutka za lepo slovenščino:

“so prišli trije prijatelji, je prišlo pet prijateljev…”

Janja ne preseravaj se, vsak se kdaj zmoti. Ti nikoli?

Veš kaj, takih napak si pomoje povprečno pismen Slovenec ne bi smel privoščiti.

Drugače sem pa pri Siolu, modri paket in smo imeli kar nekaj težav pred kratkim, ki pa jih je prijazen Telekomovec rešil v dveh dneh z veliiiko prizadevanja.

Se, a se na napakah tudi kaj naučim. A ti se ne?

siol to je to sicer veliko drazja firma od t-2 ampak vsaj znajo s strankami. Pri t-2 sem jih pol leta prosil za prikljucek in nic dobesedno so se delali norca iz mene. Zato sem lepo ostal na siolu placam sicer obcutno vec ampak vsaj vem pri cem sem!

Draga Janja,

Mislim, nimam besed, pa kaj misliš, da ne obvladam slovenskega jezika oz. ne znam sklanjati ali kaj? Ravno zaradi takšnih bedastih pripomb se ne javljam na forumu, ker imate takšne neumestne pripombe..in preden nameravam kaj napisati, dvakrat oz. trikrat premislim, ali naj pišem ali ne…

Lep dan

Janja,

šele zdaj sem opazila, da ste še v nadaljevanju te teme “debatirale”(raje dam v navednice, da ne bo spet kaj narobe) o moji tako grozni napaki…, res ste primitivne.

Fajn se mejte … (to je pa ZIHER prav napisan, a nje?!)

Maja

Cukrčk,

pomoje – se ne piše skupaj.

Pravilno bi bilo: “…. si po moje povprečno pismen Slovenec ne bi smel privoščiti”.

Fajn se mej in pridna bot.

Janja si res ena v glavi bolna baba, zdolgočasena in še …
SRAM TE NAJ BO!

Kaj res nimaš kaj bolj pametnega za počet kot ljudi prizadevat?

Tema dvema stavkoma (z moje strani) bi se težko reklo debatiranje. A se vedno tako hitro ujeziš?

Še to:
1. Nisem rekla, da je grozna napaka.
2. Hvala za označbo primitivne.

I love u 2.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close