Najdi forum

T-2 internet

Zanima me kako ste zadovoljni s T-2 ADSL internetom. Cena je mamljiva
v primerjavi z SiOL-ovo.
Ali naj “presedlam” k T-2 ?

Ni ADSL, ampak VDSL.
Meni je vredu T-2 internet, televizija pa groza.

Lejgaungatamlegre, KAJ PA JE NAROBE S TELEVIZIJO?

men je oboje ok..
tv na siolu je bil precej slabši.. vsaj pri nas..

in če primerjam t2 tv z nacionalkinim signalom, t2 za ene 100% bolje dela in je tudi veliko lepša slika!

pa še cenejše je vse skupaj

zaenkrat zelo zadovoljen. Malce so lahko počasni pri dodatnih storitvah, ampak ko je enkrat priključeno, je prav fajn. Brzine pa take kot morajo biti, da o ceni ne govorimo, ampak SiOL nas itak ignorira, kajne?

Mah, me zajebava da to ni res. Skoz eni kvadratki, pa zmrzuje itn. Smo cca 1km od centrale, tko da bi moralo biti vse vredu, ampak mi sploh ne morejo zrihtati višjega downloada (imamo 2 tv), je samo 11 mega, moglo bi bit pa okol 16.

11Mbps je rahlo malo za 2 IP televizorja. Drugače pa imam tudi na Siol TV precej kvadratkov in tudi črn ekran občasno, etc. Digitalna tehnologija je lepša, ampak je tudi bolj občutljiva na motnje. Koliko časa si že priključen in kaj so ti do sedaj že naredili glede tega? Internet je stabilen?

11 M je bistveno premalo, saj nekateri kanali potrebuijejo tudi do 8 M downloada, če se pa 2 taka kanala gleda je pa hudič, zato bi moglo bit vsaj 16M za 2 TV + internet.
priključen sem od 1.2., kaj so pa naredili,…. zaenkrat nič, jaz jim pa pišem reklamacije nazaj in jim ne plačam niti tolarja dokler tega ne zrihtajo, za zastonj je pa dobr 🙂
Internet tudi ni najbolj stabilen, downlaod je kar vredu, upload pa zanič, imam paket 1/256, pri testu imam uploada 55k, moglo bi bit pa 256. Pa jih kličem in povem kaj je narobe, ampak oni meni ne verjamejo, pravijo da pri njih dobro zgleda. Kreteni so, ni kej, zato mi pa ne zrihtajo.
Ne vem no, če bi vedel kako bo, bi dvakrat premislil, predno bi šel na t2.
Poanta, nisem zadovoljen z njihovo storitvijo, pomočjo ter s help centrom. Reklama je pa dobra, ne? 🙂

sem že večkrat neuspešno skušala dobit informacijo na T-2 … mogoče kdo ve, ali je zdaj že mogoče dobit internet, ne da bi odpovedal telekomov stacionarni telefon?
lp

Glede na informacije na njihovi spletni strani se da.

Skupno razvezan VDSL dostop do interneta
Stranka plačuje še telefonsko naročnino in pogovore po ceniku Telekoma Slovenije.

Sam imam t-2. Povem ti,. da je to ****. Že drug teden bom odjavil in prešel na siolov adsl. Šteka, televizijska slika je slaba, slaba povezava, čeprav sem zelo blizu telekomu, kjer imaajo centralo. Priporočam ti, da ostaneš na siolu. Klemen

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close