Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek T 2 in njihov paket

T 2 in njihov paket

Ali je kdo gor , ki ima naročen njihov paket ? ( TV, internet, telefon,… ) Kako ste zadovoljni ? Koliko zanj plačujete mesečno ?

Mi imamo paket tv in internet. Dokaj dobro deluje. Prej smo imeli siol in je bila katastrofa.

Imam 2x TV, paket programov L, snemalnik 10GB, stacionarni telefon, 10/10 GB internet, plačujem po novem okoli 50 €.
Deluje brezhibno.

imamo paket t4 (ne vem katerega). internet 100/10, telefon, tv plus gsm kartica ki jo ne uporabljamo.
v paketu je bila tv shema S, smo naročili M. 98{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} programov ne gledamo, M smo vzeli samo zaradi HRT. je veliko radijskih programov na tv.
internet je hiter, stacionarni telefon impulzi strašno poceni. tv nič ne šteka, internet deluje brezhibno. v vseh teh letih (6 ali 7) še ni bilo problemov.
vse deluje ok. cena tam okoli 40. to pa je kar veliko, ampak kot sem gledala drugje za isto ceno dobbiš manj, oziroma je internet bolj počasen.

Mi imamo paket T4 optika 100/10 z doplačilom L paketa za TV programe, v paket je vključen torej internet, TV, stacionarni in mobilni telefon. Cena z DDV 42 €.
Smo zadovoljni in mislim, da je cena konkurenčna z ostalimi ponudniki.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close