Swingerji in sex
Koliko sem jaz informirana o swingerjih, ni treba ravno masovno. Lahko prideš in samo opazuješ. Lahko se ljubiš s svojim partnerjem, lahko vključiš samo enega, če ti je všeč, lahko se zmeniš z enim parom… čisto po želji, lahko pa jih daš dol 10, če ti to paše.
Zase pa vem, da bi mi težko padlo gledat svojega z drugo. Pa tudi mož pravi, da bi verjetno kar nagonsko razbil prvega, ki bi ga našel na meni. In sva nehala razmišljat v to smer. Zaenkrat.
Premislite, potem pa veselo v klub, če je to vaša odločitev!
Pri nas je malo swinger-klubov. Mislim, da prevladujejo na štajerskem.
Vem, da imajo svoja pravila, ki se jih moraš strogo držat.
V tujini jih je pa ogromna. Baje največ v Franciji, kjer se grejo pravi swingerski turizem.
Nekoč sem gledala reportažo iz Dominikanske republike…. Swingerski resort na bazi all inclusive…. Prikazovali so življenje čez cel dan in potem nočne zabave. Moram povedat, da so se gostje zelo zabavali,saj je bilo za animacijo čez cel dan poskrbljeno (razne igrice, tekmovanja, skeči….). Zvečer pa je bilo pravilo, da so vsi ogrnjeni samo v bele rjuhe. In potem zabava na plaži….ples, muzika, pijača in jedača, veliko smeha in ostale animacije. Potem pa si videl…kako so se nekateri malo zbližali in počasi odšli do apartmaja…drugi so ostali in se zabavali naprej.
Kar se ni dogajalo za zaprtimi vrati, je zgledalo super in zelo erotično, me je kar zamikalo, da bi tadi jaz tam uživala:))))
Vendar je eno izmed pravil, da ne smeš nikoli priti sam. Vedno v paru.
Mejte se..
Sangrija,
po informacijah, ki jih imam jaz, (velja za Avstrijo in Italijo) samske ženske lahko pridejo same oz. s prijateljico (ni nujno, da je njena intimna prijateljica!), moški pa ne ! In tudi ponavadi “samske” ženske ne plačajo pristopnine, moški in pari pa ja…..Ja, ja, bo že držalo, da žensk primanjkuje!!
Jas pa bi rekel kadar svingat zacnes to pa samo lahko ce passion je ze odsla iz vasega para ze ne veste vec zakaj sta skupaj –denar otroci navada prestari ste da menjate navelicani ste sexa takole kot sta vidva sposobna da ga opravljata brez chili peper brez ljubezni –skoraj nic vec ni med vama =
luknja in banana i gotovo ce ste pri vas takole –kar pojdite ce pa je se ljubezen Ne vse boste unicli
kar se ostaja med vama . Jas sem probal in to je blo zacetek konca za oba to nama je koncno dalo zavedo —ja saj lahko z drugo -mi fuk– kot biki – namesto da se ljubiva kot od zacetka …Ali pa probaj
z nekom z katerim ves da to ne bo trajalo on ona bo pa tvoj spremljevalec i gotovo
Forum je zaprt za komentiranje.