svojo težavico s problemom
Ja, kdo ti je pa kriv, da se 2 leti ni nič dogajalo?? Malo se drugače k “delu” spravi pa zdaj ne bi bilo nobene groze, sicer pa vseeno fajn, da si nam to prišla pojamrat, da se vendarle zavem, da (poleg vseh ostalih) obstajajo še na svetu tudi banalno banalni problemi (s težavami).
mogoče pa njo zanimajo tisti, ki bi jo želeli. Sicer pa ni napisala, da gre za prvo srečanje. Mirno kri.
:))))
Japkica, odlično razmišljanje in lepo skrbiš za višanje natalitete:). Saj če pomislim…v kolikor se dva ujameta, se bosta še dobila…torej, bo teden spet naokoli:)). Jp, res je:). Razen…če je ta moški dobesedno z Marsa:).[/quote]
Eeeeeee draga moja ribica si me pa čisto narobe prebrala. Nobene natalitete nisem imela v mislih. 🙂
Svetovala sem ji naj ne skoči že na prvem srečanju. Sem pač bolj zategla, kar se tiče tega. 😉
2 leti abstinence ni nobena doba za moje pojme oz če se vežem na predhodne poste – ko se dva dobita in pri tem imata jasno definiran point, čemu se dobita, potem ne vem zakaj bi se “držala” nazaj, če se hkrati zavedata, da drug od drugega ne želita nič drugega le zgolj zadovoljitev fiziološke potrebe. Sprašujem se pa, zakaj je potrebno to priti opisat na forum, za pogum ali zaradi kakšnih drugih zadržkov?
Meni sei pa zdi dve leti veliko in povsem razumem avtorico. In če si želi, zakaj pa ne. Si pač želi seksat in če smo že pri tem, ni napisala nič o tem s kom se sreča. Kaj če se sreča s fantom, ki je bil dve leti daleč v tujini?
Eni napišejo 1000 postov tu gor pa je še avtorica te teme eno napisala pa kaj?
Hehehehe, no saj če pade v prvem krogu je itak vseeno, ko ravno rdeča barva prevladuje. Razbita kolena pa gor al dol. :))))))))))
Imela podobne probleme kot ti. Se zaposlila, koncala izobrazevanje ob delu. Faks tudi. In potem, ko je bilo najhujse mimo, se zacela sekirati zaradi istih zadev kot ostali pa se fer se mi ni zdelo, da me po vsem tistim čaka še to. Potem sem morala tako kot vsi uredit še vse te ostale stvari.
Good luck.
Imela podobne probleme kot ti. Se zaposlila, koncala izobrazevanje ob delu. Faks tudi. In potem, ko je bilo najhujse mimo, se zacela sekirati zaradi istih zadev kot ostali pa se fer se mi ni zdelo, da me po vsem tistim čaka še to. Potem sem morala tako kot vsi uredit še vse te ostale stvari.
Good luck.[/quote]
No, mogoče je, da sem zamešala nicke in to potem ni namenjeno tebi.
Forum je zaprt za komentiranje.